×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.11.2020 18:27:21

AMC-SERIAL-FINAL SEZON / Ultimul episod „Fear the Walking Dead” S6 A se difuzează luni 23 noiembrie de la ora 22:00



București (MEDIA EXPRES) / 20 nov 2020 / Prima parte a sezonului cu numărul 6 al serialului AMC „Fear the Walking Dead” se încheie luni, 23 noiembrie, de la ora 22:00, când va fi difuzat episodul „Damage from the Inside”. Este un episod axat pe doi dintre veteranii serialului - Alicia (Alycia Debnam-Carey) și Strand (Colman Domingo); vor avea cei mai mulți timpi pe micul eran, spre bucuria fanilor.

Când Dakota (Zoe Margaret Colletti) dispare, Strand (Colman Domingo) le trimite pe Alicia (Alycia Debnam-Carey) și pe Charlie (Alexa Nisenson) într-o misiune de căutare și salvare. Un aliat improbabil le furnizează o nouă cale de evadare ce i-ar putea scăpa definitiv de Virginia/„Ginny” (Colby Minifie).

Totodată, finalul sezonului 6 face un fel de compromis: Morgan Jones (Lennie James) încă trăiește, însă acel Morgan Jones pe care îl știam a murit....

Vasele de sânge din ochi i-au plesnit, un semn al rănilor interne suferite în urma glonțului cu care a fost răpus la finalul sezonului 5 de oamenii Virginiei. „Există un motiv pentru care se află în acest infern, între viață și moarte, și el se află acolo pentru a putea face ceva pentru Grace (Karen David, n.red)”, declara Lennie James publicației Cinemablend.

„Episodul centrat pe veteranii seriei Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey) și Victor Strand (Colman Domingo) este cea mai puternică reamintire a spiritului acestui serial dincolo de bagajul acumulat pe parcurs”, scrie website-ul nme.com. Legătura dintre ei și referințe la evenimentele din primele trei sezoane sunt lăudate de aceeași publicație. Totodată, amenințarea zombie e cât se poate de reală și în acest sezon, într-o manieră cât se poate de brutală, a mai scris nme.com.

Sezonul șase din „Fear the Walking Dead” a urmărit destinul celor care formaseră odată o familie atipică, unită de misiunea de a-i ajuta pe cei în nevoie. Destrămat de Virginia și de „Pionierii” ei, grupul este acum împrăștiat. Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James) de la finalul sezonului cinci îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață“ și, în acest sezon, vom vedea ce înseamnă acest lucru pentru fiecare dintre ei.

Unii vor fi interesați de stabilitatea și oportunitățile din comunitățile conduse de Virginia, alții se vor scufunda în întuneric, iar alții se vor lupta cu ceea ce li s-a impus. Existența în spatele zidurilor Virginiei va fi, în moduri diferite, un test pentru fiecare dintre ei, obligându-i să-și găsească identitatea în această lume nouă.

„Fear The Walking Dead” îi are ca producători executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss și Ian Goldberg, fiind o producția a studiourilor AMC.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL