Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.11.2020
Data ultimei ştiri: 25.11.2020 00:08:06
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 20.11.2020 19:00:03
MUZICĂ-ALBUM-LANSARE / Sfera Ebbasta lanseaza albumul "Famoso" si single-ul "Baby", in colaborare cu J Balvin
București (MEDIA EXPRES) / 20 nov 2020 / Sfera Ebbasta lanseaza albumul “Famoso”, impreuna cu Island Record. Pe album se gasesc treisprezece piese, dintre care sapte colaborari cu artisti internationali – J Balvin, Steve Aoki, 7Ari, Diplo, Offset, Future si Lil Mosey, informează Universal Music.

Albumul surprinde diferite parti ale lui Sfera Ebbasta; sunt piese pline de furie si dorinta de a se distanta de vibe-ul din cartier, iar pe de alta parte sunt piese mai intime, si altele destinate sa fie hituri internationale. Sfera si-a dedicat timpul pentru a crea cel mai important album din cariera sa, pana in acest moment, iar rezultatul este un material format din treisprezece piese, care impreuna formeaza cel mai modern proiect pe care industria muzicala din Italia l-a facut vreodata, si, totodata, cel mai asteptat album al anului, in Italia.

Dupa un total de 87 piese premiate cu discul de platina, un milliard si jumatate de stream-uri pe Spotify si dupa ce a fost primul artist Italian care a avut sapte piese in topul Spotify mondial, Sfera se intoarce sa ridice stacheta din nou. Dupa o asteptare de aproape trei ani, “Famoso” este acum disponibil online, si il putem asculta aici: https://island.lnk.to/famoso

Sfera lanseaza si primul single de pe album, “Baby”, alaturi de J Balvin. Sfera este, dupa cum a declarat de-a lungul timpului Balvin "unul dintre cei mai apropiati prieteni si colaboratori."

Link YouTube: https://youtu.be/r1SsR0sw3XE

In filmul cu acelasi nume, “Famoso”, regizat de catre Pepsy Romanoff si distribuit prin Amazon Prime Video, J Balvin vorbeste despre dorinta de a se crea un Latin gang international si doreste un parteneriat artistic intre Columbia, Italia si toata lumea latina. Piesa “Baby” macheaza inceputul a ceea ce pare a fi o cale destinata sa aduca muzica italiana acolo unde rar a ajuns.

Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, în 2006.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost înființată acum 20 ani și deține un catalog local important, ce include peste 5.000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezențe din industria muzicală locală.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2020


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.