×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 23.11.2020 16:15:52

SAM SMITH-CÂNTEC DE CRĂCIUN / Sam Smith lanseaza piesa “The Lighthouse Keeper”București (MEDIA EXPRES) / 23 nov 2020 / Dupa lansarea mult asteptatului album “Love Goses” si a hitului “Diamonds”, Sam Smith lanseaza un superb cantec de Craciun – “The Lighthouse Kepper”, o piesa scrisa si produsa alaturi de Labrinth, informează Universal Music România.

Piesa este lansata impreuna cu un video animat, avand conceptul si regia semnate de Sam. Aceasta este a doua oara cand Sam si Labrinth lucreaza impreuna, prima oara colaborand la piesa omonina de pe noul album, “Love Goes”, material ce a fost lansat la sfarsitul lunii octombrie, printr-un concert online, live de la Abbey Road Studios.

Despre "The Lighthouse Keeper", Sam a declarat: “Daca un an m-ar putea face sa astept cu nerabdare sunetele Craciunului, acesta ar fi 2020, mai mult ca oricand. Ne dorim sa fim alaturi de prieteni si familie din nou. Craciunul asta simbolizeaza pentru mine si anul acesta am avut inspiratia sa scriu un cantec de dragoste, dedicat acestei perioade. Eu si Labrinth am pus tot sufletul in aceasta piesa si a fost o bucurie sa lucrez la ea.”

Sam Smith a lansat albumul sau de debut – “The Lonely Hour” in 2014, certificat cu doua discuri de Platina, in SUA, si de opt ori in Mariea Britanie, urmand sa castige patru si in Germania, Sam devenind vocea distinctiva a generatiei sale.

Un an mai tarziu, Sam a scris piesa “Writing’s on The Wall”, coloana sonora a filmului Bond – Spectre, piesa ce i-a adus un Golden Globe si un Academy Award (Oscar). In 2017, Sam si-a completat succesele anterioare cu al doilea album – “The Thrill of It All”, ce a ajuns pe primele pozitii ale topurilor din intreaga lume. Piesa “The Lighthouse Keeper” marcheaza o trimitere sincera la anul 2020 pentru Sam.

"Love Goes" este al treilea album lansat de catre Sam Smith si a fost prezentat oficial pe 30 octombrie 2020. Materialul “Love Goes” contine 17 track-uri, dintre care 6 sunt piese bonus, si anume hiturile “Dancing With A Stranger” (feat. Normani), “How Do You Sleep”, “To Die For, “I’m Ready” (cu Demi Lovato), “Fire On Fire” si “Promises” (Calvin Harris). Pe album sunt incluse si piesele recent lansate, “My Oasis” (alături de Burna Boy) si “Diamonds”, cel mai recent single.

Asculta aici #LoveGoes: https://umusic.lnk.to/LoveGoesPR


LOVE GOES TRACKLISTING

Young
Diamonds
Another One
My Oasis (feat. Burna Boy)
So Serious
Dance (‘Til You Love Someone Else)
For The Lover That I Lost
Breaking Hearts
Forgive Myself
Love Goes (feat. Labrinth)
Kids Again
BONUS TRACKS

Dancing With A Stranger (Normani)
How Do You Sleep?
To Die For
I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
Fire On Fire
Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5.000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Copyright © 2018 Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.
Primiti acest email deoarece sunteti interesati de noutatile artistilor Universal Music Romania si MediaPro Music
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL