×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 24.11.2020 09:00:34

CRACIUN-CÂNTECE NOI / Ellie Goulding lanseaza un nou EP – “Songbook for Christmas”București (MEDIA EXPRES) / 24 nov 2020 / Ellie Goulding lanseaza EP-ul de sarbatori – “Songbook for Christmas” - o colectie de piese festive lansate anterior, dedicate celei mai frumoase perioade din an.

EP-ul poate fi ascultat online la adresa: https://umusic.lnk.to/EllieSongbookforChristmasPR

EP-ul contine sase piese, toate preferatele acestui sezon, lansate de catre Ellie de-a lungul carierei. De la coverul de Craciun pentru piesa “Your Song” (Elton John), la piesa “The Writer” a lui Ellie, parte de pe albumul sau de debut, “Lights” si care a aniversat zece ani la inceputul acestui an. Versiunea de pe Amazon Music a EP-ului, va avea in exclusivitate coverul lui Ellie pentru piesa “River”, de la Joni Mitchell.

Vorbind despre EP, Ellie declara “Sunt entuziasmata sa lansez “Songbook for Christmas”, o compilatie a pieselor mele preferate pentru sarbatori. Lansarea acestor piese se intinde pe diferite perioade in cariera mea si m-am gandit ca ar fi frumos sa le avem pe toate pe un EP. Acest an a fost o incercare pentru foarte multi, dar sper ca acest EP poate aduce bucurie si confort acestui Craciun.”

Cel mai nou album a lui Ellie, “Brightest Blue”, s-a clasat pe locul 1 si a fost adorat de fani si critici, deopotriva. Albumul are doua parti, “Brightest Blue” (produs exclusiv de Elle Goulding si Joe Kearns) si “EG.0”.

Ellie explica motivul celor doua parti si spune “Sunt fascinata de metoda scrierii unei piese pop, dar este ceva diferit fata de ce este pe “Brightest Blue”. “EG.0” este o coletie de piese pe care le-am scris, ca un fel de personaj in care se regaseste alter ego-ul meu. Mi-a placut ideea de a juca o femeie puternica, acesta nu a fost cazul in “Brightest Blue”.”

Desi vocea ei este increzatoare si pasionala pe “Brightest Blue”, isi exploreaza insecuritatile. “Imi arata meseria mea ca si compozitor pentru ca nu este usor sa scrii acele hit-uri americane, si am invatat sa fiu mandra de asta intr-un mod diferit.”

Albumul poate fi ascultat aici : http://EllieGoulding.lnk.to/BrightestBlueTW

In Martie 2020, s-au implinit 10 ani de la lansarea albumului de debut al lui Ellie – “Lights”, ce a fost clasat pe locul 1 in topurile din Mariea Britanie si a fost vandut in peste 1.4 milioane de exemplare la nivel mondial.

In cariera incredibila a lui Ellie de pana acum, artista a adunat o serie de reusite: doua albume clasate pe prima pozitie a topurilor, doua premii BRIT, peste 15 milioane de albume vandute si 132 de milioane de single-uri si peste 24.1 miliarde de stream-uri. De asemenea, Ellie a atins numarul de 10 milioane de subscriberi pe YouTube si peste 5 miliarde de vizualizari, in total.

“Songbook For Christmas” Tracklist
O Holy Night
Your Song
Vincent
How Long Will I Love You
Explosions
The Writer

“Songbook For Christmas” Track list (versiunea pentru Amazon Music)
River (Amazon Original)
O Holy Night
Your Song
Vincent
How Long Will I Love You
Explosions
The Writer

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL