×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 25.11.2020 12:32:11

TOP-RECORD-HIPHOP / Record pe primul loc în topul albumelor R&B/Hip-Hop pentru „Shoot for the Stars Aim For The Moon” - Pop SmokeBucurești (MEDIA EXPRES) / / Albumul lui Pop Smoke „Shoot for the Stars Aim For The Moon” a devenit primul album din ultimul deceniu care doboara recordul de a stationa 11 saptamani pe primul loc in topul Billboard R&B/Hip-Hop, si al treilea album din istoria topului care reușește această performanță, potrivit unui anunț al ta. Universal Music România.

Asculta aici albumul: https://umusic.lnk.to/ShotForTheStarsAimForTheMoonPR

"Shoot for the Stars Aim for the Moon", albumul regretatului rapper american, Pop Smoke, ocupa prima pozitie in topul albumelor din Billboard R&B / Hip-Hop pentru a 11-a saptamana. Materialul de debut al lui Pop Smoke este al treilea album din istoria topului care stationeaza timp de 11 saptamani pe primul loc.

In plus, "Shoot for the Stars Aim for the Moon" a devenit materialul cu cea mai longeviva perioada petrecuta ca no. 1 in topul Billboard R&B/Hip-Hop, din ultimul deceniu.

Proiectul a fost lansat pe 3 iulie, post-mortem, ocupand prima pozitie timp de 11 saptamani din cele 19 saptamani in top. In clasamentul saptamanal, albumul nu a coborat mai jos de locul trei.

Dobarand recordul de 11 saptamani ca no. 1, Pop Smoke depaseste proiecte ca "Lemonade" (Beyonce) sau DAMN (Kendrick Lamar), albume care au ocupat timp de 10 saptamani prima pozitie.

Melodiile de pe album ocupa si ele primele locuri in topul single-urilor Hot R&B/Hip-Hop, iar patru dintre acestea au ajuns in top 20. Pe 21 noiembrie, „For the Night”, cu Lil Baby și DaBaby, ocupa pozitia a patra in clasament, depasind astfel pozitia ocupata la debutul albumului.

In top 20 mai regasim si "What You Know bout Love" (locul 10), "The Woo" (cu Roddy Ricch si 50 Cent) si "Mood Swings" (cu Lil Tjay). Single-urile "The Woo" si "For The Night" au cucerit topurile muzicale din lumea intreaga, de la clasamentele radio si TV, la cele ale platformelor de streaming, unde se situeaza pe primele locuri.

Albumul "Shoot for the Stars Aim for the Moon" (Varianata deluxe) contine 34 de track-uri, printre care putem regasi colaborari cu Swae Lee, Quavo, Karol G, 50 Cent, Tyga, Future, Lil Baby si DaBaby si multi altii.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL