×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.12.2020 17:37:01

SPOTIFY-UNIVERSAL-TOP ROMANIA / Cei mai ascultati artisti in 2020 pe Spotify fac parte din portofoliul Universal Music Group



București (MEDIA EXPRES) / 7 dec 2020 / Artistii Universal Music Group au fost printre cei mai ascultati pe platformele de streaming, potrivit unui top realizat de Spotify în opțiunea Wrapped, ce creeaza topuri personalizate pentru fiecare utilizator in functie de muzica ascultata pe parcursul intregului an.

Pentru fiecare persoana, Spotify Wrapped creaza topuri cu cele mai ascultate 5 piese, cei mai ascultati 5 artisti, cel mai ascultat gen de muzica si altele.

Artistii Universal Music Group acapareaza topul celor mai ascultati artisti din acest an. Pe locul doi al topului il gasim pe rapperul Drake, urmat de starul latino J Balvin, iar pe pozitia cu numarul patru il gasim pe regretatul Juice WRLD. Topul 5 al celor mai ascultati artisti este completat de catre The Weeknd.

Topul continua cu Billie Eilish, cel mai ascultat artist feminin, pentru al doilea an consecutiv. In continuarea topului feminin, se afla Taylor Swift, urmata de Ariana Grande, iar pe locul 5 o gasim pe Halsey.

“Blinding Lights”, super hit-ul lui The Weeknd, este cea mai ascultata piesa de pe Spotify, in 2020, cu aproximativ 1.6 miliarde de stream-uri adunate in total. In plus, albumul sau “After Hours”, este al doilea cel mai ascultat album de pe platforma de streaming, urmat de Post Malone cu albumul “Hollywood’s Bleeding”.

Desi anul 2020 a fost unul cu totul diferit, muzica a continuat sa fie prezenta in vietile tuturor ca o raza de speranta ca totul se va intoarce la normal.

Cei mai ascultati artisti:
Bad Bunny
Drake
J Balvin
Juice WRLD
The Weeknd
Cele mai ascultate artiste:
Billie Eilish
Taylor Swift
Ariana Grande
Dua Lipa
Halsey

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL