×


  ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 07.12.2020 17:48:33

  ALEGERI-ȘTIRI / Digi24 și digi24.ro au fost lideri de audiență și trafic în ziua alegerilor parlamentare  București (MEDIA EXPRES) / 7 dec 2020 / Televiziunea de știri a grupului Digi a fost lider de audiență pe segmentul comercial (urban, 18 – 49 ani), în categoria televiziunilor de știri, în ziua alegerilor, 6 decembrie 2020, iar digi24.ro cel mai vizualizat site de știri din România, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT), potrivit unui comunicat Digi.

  Platforma media Digi24 a fost principala sursă de informare a românilor despre alegerile parlamentare. Cei mai mulți telespectatori din segmentul de public comercial au urmărit programele speciale difuzate de Digi24, în timp ce utilizatorii români de internet au preferat să se informeze despre scrutin din știrile de pe site-ul digi24.ro sau aplicația Digi24.

  În ziua alegerilor, Digi24.ro și aplicația de știri Digi24 au reprezentat principala sursă online de informare a românilor, conform Biroului Român de Audit Transmedia. Astfel, în categoria tuturor site-urilor măsurate în online-ul românesc, digi24.ro a fost lider, cu peste 1,2 milioane de vizitatori unici care au accesat site-ul și aplicația Digi24.

  De asemenea, digi24.ro a fost cea mai vizitată platformă online din România, înregistrând peste 1,8 milioane de vizite. În ziua votului, Digi24.ro (site și aplicație) s-a poziționat ca lider incontestabil al segmentului de media online cu aproape 4 milioane de afișări.

  Digi24 a fost lider de audiență pe nișa televiziunilor de știri (public comercial), conform datelor din Studiul Național de Audiență TV, furnizate de Kantar Media.

  În medie, peste 45.000 de telespectatori au urmărit edițiile speciale ale postului, cu ocazia alegerilor parlamentare, ceea ce s-a tradus într-un rating mediu de 1,08% și o cotă de piață de 5,6% (segmentul comercial, urban, 18-49 ani).

  În intervalul 21:00 -21:45, când au fost făcute publice rezultatele exit poll-urilor, în medie aproximativ 155.000 de români urmăreau Digi24, postul de știri înregistrând astfel un rating mediu de 4% și o cotă de piață de 9 % (segmentul comercial, urban, 18-49 ani).

  Minutul de aur pe segmentul comercial, urban, 18-49 ani, a fost înregistrat la 21:33, când peste 200.000 de telespectatori urmăreau la televizor dezbaterea de la Digi24 (rating de 5,06% și cotă de piață de 12,5%).

  Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al treilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* din România, fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

  Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 41 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. În luna martie, platforma a înregistrat un record absolut de trafic all time pentru un site măsurat de Biroul Roman de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici.


  Grupul Digi mai deține primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

  *Reuters Institute Digital News Media Report 2020
  (MEDIA EXPRES)

  Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

  Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL