×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 10.12.2020 16:53:16

JOC-GUMBALL-GRATUIT / Cartoon Network a lansat jocul Gumball PartyBucurești (MEDIA EXPRES) / 10 dec 2020 / Cartoon Network a lansat la 10 decembrie un nou joc pornind de la un desen animat, Gumball Party - o aplicație nouă, care permite participarea mai multor jucători, în aceeași cameră. Aplicația se adresează copiilor și familiei, încurajându-i să facă lucruri împreună și să se distreze în timpul sărbătorilor, folosind o tabletă sau un smartphone.

Jucătorii aleg ca personaj pe unul dintre locuitorii din Elmore, aruncă zarurile virtuale și concurează pentru a dovedi cine este cel mai bun! În această aplicație mobilă, familiile se reunesc pentru a se bucura de jocuri cu ritm rapid - Elmore, Vidul, Casa bântuită și Fabrica de curcubeie - fiecare cu regulile și stilul său de joc.

Gumball Party poate fi jucat de până la patru persoane simultan sau ca un singur jucător împotriva adversarilor. Fiecărui jucător i se atribuie un colț de tablă și este încurajat să treacă peste diferite provocări, pentru a câștiga.

Cele opt personaje din “Uimitoarea lume a lui Gumball” care pot fi alese sunt Gumball, Darwin, Anais, Nicole, Richard, Penny, Carrie și Tobias.

Aplicația vine cu primul tablou de joc, stabilit în Casa bântuită, disponibil gratuit, iar pasionații pot continua să deblocheze și să se bucure de trei table de joc suplimentare printr-o mică achiziție în aplicație.

Fiecare tablă de joc este 3D, cu iluminare, animație, efecte speciale și muzică proprii.

Gumball Party Game poate fi descărcat din App Store și Google Play.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T). 
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL