×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.12.2020 11:53:18

DIVA-FILME-MARATON / Maratonul de fime festive ajunge la apogeu la Diva în săptămâna de Crăciun



București (MEDIA EXPRES) / 22 dec 2020 / Noi filme în premieră în România sunt difuzate în perioada Crăciunului la DIVA între 22 și 26 decembrie.

Marți, 22 decembrie, de la ora 16:00 "Misiune de Crăciun" (A Crafty Christmas Romance, 2020).

Mandy Page (Nicola Posener), proprietară de librărie, pur și simplu iubește Crăciunul! Când găseşte o scrisoare veche către Moş Crăciun, rătăcită între paginile unei cărți donate, crede că este o idee bună să joace rolul lui Moș Crăciun și să trimită un răspuns. Problema este că scrisoarea este datată cu 70 de ani în urmă. În căutarea destinatarului, Mandy găsește mai mult decât o poveste de viață.

Vineri, 25 decembrie, de la ora 19:40 "Un Crăciun de neuitat" (Christmas On My Mind, 2019).

Lucy (Ashley Greene) se trezeşte cu o rochie de mireasă în braţe şi este ferm convinsă că a întârziat la nunta ei cu Zach. În scurt timp realizează că nu îşi aminteşte nimic din ultimii doi ani și că, în prezent, este logodită cu un alt bărbat. Curioși ce urmează? Și noi!

Sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 16:00 "Rivali de Crăciun" (Check Inn to Christmas, 2019).

Julia Crawley (Rachel Boston) vine acasă pentru a petrece sărbătorile cu familia ei, care deține o pensiune. Dar nu are timp să se relaxeze pentru că se implică într-un conflict cu o afacere rivală. Dar asta nu este tot, afacerea este deținută de irezistibilul Ryan Mason (Wes Brown). Dacă există o modalitate prin care această dispută să fie rezolvată, cei doi sigur o vor găsi!

Sambătă, 26 decembrie, de la ora 17:50 "Vino Acasă de Crăciun" (Time for You to Come Home for Christmas).

Filmul spune povestea unei văduve, Katherine Moss (Alison Sweeney), ce călătoreşte cu fiul ei în oraşul ei natal din Virginia, de Crăciun. Pe drum îl cunosc pe Jack (Lucas Bryant), care merge în acelaşi oraş pentru a petrece sărbătorile. În scurt timp descoperă că între ei există o legătură și că magia Crăciunului există!

Duminică, 27 decembrie, de la ora 16:00 "Călătorie de Crăciun" (The Road Home for Christmas, 2019).

Lindsay (Marla Sokoloff) și Wes (Rob Mayers) sunt doi muzicieni rivali, care trebuie să colaboreze în cadrul unui recital de Crăciun. Lindsay are o voce educată prin muzica clasică, iar Wes este un pianist îndrăgostit de libertatea din jazz. Cei doi acceptă un armistițiu și călătoresc împreună către casele lor și după multe peripeții ajung să descopere magia Crăciunului.

Duminică, 27 decembrie, de la ora 17:50 "Un ajutor de Sărbători" (Twinkle All the Way, 2019).

Cadence (Sarah Drew) și Henry (Ryan McPartlin) sunt doi părinţi singuri, ai căror fete merg la aceeași școală. Ca parte a comitetului de părinți, cei doi trebuie să organizeze serbarea de Crăciun. Totul pare că merge ca pe roate, iar cei doi se întreabă dacă este posibil să extindă colaborarea și în plan sentimental.

Diva face parte din portofoliul NBC Universal și a devenit una dintre cele mai vizionate televiziuni de filme cu un format dedicat femeilor din România. Potrivit audienței oficiale în luna noiembrie Diva s-a situat pe locul al doilea la nivel național între televiziunile de filme fiind depășită doar de Pro Cinema și pe locul 14 în clasamentul general al tuturor televiziunilor.
(MEDIA EXPRES)
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL