×


Comunicaţii -- Data și ora publicării: 08.01.2021 15:49:48

TELEKOM-SOFTWARE-PRODUCTIVITATE / Telekom Romania a lansat un soft pentru lucru de la distanță în companiiBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 ian 2020 / Tekekom a anunțat lansarea unei aplicații dezvoltată inhouse, OneDock, care permite logarea, verificarea și folosirea repetată a aplicațiilor fără a consuma timp pentru logările repetate, ceea ce oferă acces rapid, o viteză de reacție mai mare și o interfață organizată și personalizată.

Aplicația poate fi instalată și folosită gratuit accesând https://www.onedock.app/ dar pentru funcționalitățile complete costă 1,99 Euro pe utilizator pe lună, cu o perioadă de gratuitate până la 31 martie 2021.

Telekom a integrat în OneDock aproape 40 de aplicații realizate in-house sau cu ajutorul partenerilor, precum Interactions, iar aplicația este deja folosită la nivel intern de către angajații companiei. Toate acestea completează catalogul de 140 de aplicații disponibile în mod implicit la un click distanță.

Beneficiile principale pe care OneDock le aduce utilizatorului sunt posibilitatea de a-și organiza interfața cu toate aplicațiile de care are nevoie într-un singur loc pentru o vizibilitate optimă, un Password Manager local, fără captarea parolei într-un cloud, și funcția OneSearch, ce permite căutarea în toate aplicațiile pe care utilizatorul a ales să le instaleze. În plus, funcția OneDashboard oferă vizualizarea într-un singur ecran a mai multor aplicații.

“OneDock este o aplicație de desktop care simplifică folosirea tehnologiei și crește nivelul de performanță în orice context, chiar și atunci când lucrezi de acasă. OneDock își propune să strângă sub umbrela aceleiași platforme toate aplicațiile folosite de o afacere. Pentru a-și crește competivitatea, este necesar ca brandurile de telecomunicații să gândească mai mult precum companiile de software. Iar noi am făcut primul pas chiar cu OneDock, dezvoltat în totalitate intern și conectat la nevoile publicului nostru țintă”, a declarat Alexandru Isbășoiu, Business Development Manager OneDock în cadrul Telekom Romania.

“O aplicație este utilă în măsura în care poate ține pasul cu cerințele pieței. De aceea, în promovarea și mentenanța OneDock, aplicația dezvoltată de Telekom, încercăm mereu să fim cu un pas înainte. Misiunea Interactions este de a monitoriza constant contextul și de a se asigura că acest instrument ajunge la publicul țintă. În momentul de față, urmărim atent tendința de transformare digitală și ne dorim să contribuim la succesul acestei aplicații care ajută semnificativ un business aflat în tranziția impusă de context. Suntem convinși că OneDock este alegerea potrivită”, adaugă Marius Palcă, Account Manager Interactions.

Telekom Romania a intrat pe piața românească din anul 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.
Brandul Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL