×

Programe TV -- Data și ora publicării: 14.01.2021 14:59:52

AUTO-ELECTRIC-EUROSPORT / Campionatul de viteză de mașini electrice PURE ETCR este transmis de EUROSPORT



București (MEDIA EXPRES) Campionatul de viteză cu mașini electrice de mare putere PURE ETCR (https://www.pure-etcr.com/) anunțat în 2020 și aflat la prima ediție în 2021 va putea fi urmărit în peste 75 de teritorii la nivel global printr-un parteneriat cu Eurosport, brandul multi-sport al Discovery care oferă fanilor diferite modalități de a urmări și a interacționa cu cele mai importante competiții sportive, potrivit unui anunț difuzat de Discovery.

Cu ajutorul celor mai puternice mașini de turisme construite vreodată – având o putere de vârf de 500kW, echivalentul a 670 cai putere – PURE ETCR pătrunde într-o nouă eră a curselor electrice atunci când va debuta, în luna mai. Piloții vor concura unul împotriva altuia într-o serie de curse eliminatorii pline de acțiune.

Prin parteneriatul cu Eurosport, primul campionat multi-brand cu mașini electrice va reuși să atingă o audiență substanțială de fani pasionați ai sportului care sunt dornici să urmărească cea mai entuziasmantă serie nouă din motorsport și felul în care sportul poate să popularizeze mașinile electrice la scală globală.

Eurosport va folosi expertiza sa în producție și platforme sportive pentru a crește profilul și popularitatea curselor electrice și a PURE ETCR. Destinația ideală pentru fanii de motorsport din Europa, Eurosport a difuzat numeroase competiții de motorsport în ultimii ani, inclusiv Campionatul Mondial FIA Formula E, încă din sezonul de debut, 2014.

Cu o audiență de peste 250 de milioane de oameni pe platformele sale digitale și pe canalele liniare din 75 de teritorii din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu, Eurosport este unul dintre liderii pieței de transmisiuni sportive. Scara la care operează va susține creșterea apetitului pentru vehicule electrice la nivel internațional prin difuzarea poveștilor PURE ETCR către fanii de pretutindeni.

Noul serviciu global de streaming al Discovery, discovery+, va fi lansat în peste 25 de teritorii în 2021 și 2022 și va reda întreg conținutul Eurosport alături de cea mai mare colecție disponibilă de divertisment inspirat din realitate. Eurosport va putea fi urmărit pe discovery+ în România, Cehia, Ungaria, Grecia, Turcia, Islanda, țările nordice, Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda și Portugalia.

François Ribeiro, Head of Eurosport Events, promoterul PURE ETCR, a spus: „Angajamentul Eurosport pentru creșterea vizibilității curselor electrice a fost clar încă de la prima cursă Formula E difuzată în 2014. Cu acest anunț entuziasmant al PURE ETCR, fanii motorsportului din întreaga lume vor primi o acoperire a competiției de cel mai înalt nivel care le va permite să se atașeze de ea și să urmărească cele mai interesante noutăți pe măsură ce ele apar în decursul sezonului. Pachetul complet de transmisiuni tradiționale și streaming digital cu ajutorul discovery+ ne va ajuta să livrăm un produs cu plus valoare fanilor, competitorilor și stakeholderilor noștri.”

Eurosport are o istorie bogată în spate, livrând fanilor cel mai bun conținut din motorsport, pe oricare dispozitiv, inclusiv Formula E, Cursa de 24 de Ore de la Le Mans și WTCR în parteneriat cu Eurosport Events, compania de management de evenimente și de promovare a Eurosport.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL