×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 18.01.2021 15:47:40

EXCELSIOR-ONLINE-PREMIERE / Teatrul EXCELSIOR continuă stagiunea online, cu producții în premieră, pentru (tele)spectatorii de toate vârsteleTeatrul EXCELSIOR a anunțat continuarea stagiunii online cu un nou serial dedicat celor mai mici spectatori, dar și noi sezoane din serialul de comedie „Dicționar Teatral Urban” și din show-ul „IMPROVChallenge”, acestea putând fi accesate din paginile de Facebook https://www.facebook.com/teatrulexcelsiorbucuresti/, Instagram https://www.instagram.com/teatrulexcelsior/?hl=ro și din canalul de Youtube https://www.youtube.com/channel/UCklxb3puvGOgBbwg2zvle8Q.

„Vrăjitorul Știe-Tot” (premieră) este un program pentru copii care răspunde unor întrebări precum câte forme pot avea fulgii de zăpadă, cum funcționează un ceas cu cuc, avându-i în rolurile principale pe Melwin - Vrăjitorul Știe-Tot și pe ucenicul său Lullus. Primul episod este programat: duminică, 24 ianuarie, ora 11:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

„Dicționar Teatrul Urban” (sezonul 2) este difuzat marțea și joia, de la ora 20:00, cu reporterii Luminița Întuneric și Eugen Beznă care se întorc în redacție și pornesc din nou în căutarea sensurilor teatrale ale unor cuvinte și expresii din cotidian. Întâmplările și întâlnirile cu personajele bizare pe care le intervievează le dau mereu planurile peste cap și produc de fiecare dată peripeții „semantice” greu de descurcat. Însă „Oracolul Teatrului” este mereu acolo pentru a vă dezvălui definiția lămuritoare. Startul sezonului al doilea este programat marți, 19 ianuarie, de la ora 20:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale teatrului Excelsior.

„IMPROVChallenge” (sezonul 3) este programat În fiecare vineri, de la ora 20:00, cu show-urile de improvizație care depășesc de fiecare dată așteptările (tele)spectatorilor, dar și pe cele ale actorilor implicați.

Echipa de improvizatori de la EXCELSIOR acceptă din nou provocările colegei lor Camelia Pintilie (MC-ul show-ului) de a plonja în ipostaze excepțional de imprevizibile. Și pentru că Teatrul EXCELSIOR s-a făcut deja remarcat prin faptul că își provoacă actorii să își depășească propriile limite, cel de-al treilea sezon IMPROVChallenge va fi... cu cântec! Startul sezonului al treilea este programat vineri, 29 ianuarie, de la ora 20:00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube.

Teatrul Excelsior este o instituţie publică de interes local a Municipiului Bucureşti condusă de Adrian Găzdaru, manager și Maria Rotar, director adjunct. Teatrul a fost înființat în anul 1991 și este singurul teatru din Bucureşti care are înscris în statut faptul că se adresează copiilor şi adolescenţilor. La finalul anului 2019 Teatrul Excelsior a devenit primul teatru din România care a obținut un titlu în Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare gradenă rotativă din lume, construită special pentru spectacolul „Vlaicu Vodă” – producția-eveniment organizată de Primăria Capitalei cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL