×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 22.01.2021 15:05:02

HBO GO-PREMIERĂ / „It’s a sin” de Russell T Davies are premiera pe HBO GO din 23 ianuarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 ian 2020 / Drama în cinci părți „It’s A Sin”, scrisă și produsă de scenaristul Russell T Davies („Queer as Folk”, „A Very English Scandal”, „Years and Years”), nominalizat la Premiile Primetime Emmy, are premiera pe 23 ianuarie pe HBO GO în Europa.

Acțiunea serialului este plasată în anii ‘80 și urmărește noțiuni ca prietenia și iubirea în timpul crizei SIDA.

Cele 5 episoade a câte 60 de minute sunt disponibile din 23 ianuarie pe HBO GO.

În rolurile principale joacă Olly Alexander (solistul trupei Years & Years), Omari Douglas, Callum Scott Howells, Lydia West (Years and Years) și Nathaniel Curtis. Distribuția îi include și pe Keeley Hawes („Honour”, „Bodyguard”, „The Durrells”, „Line of Duty”), Shaun Dooley („Gentleman Jack”, „Broadchurch”, „Woman in Black”), Neil Patrick Harris („How I Met Your Mother”, „Gone Girl”, „A Series of Unfortunate Events”), Stephen Fry („Wilde”, „Gosford Park”, „Bones”) și Tracy Ann Oberman („Friday Night Dinner”, „Toast of London”, „After Life”).

„It’s A Sin” explorează viețile lui Ritchie (Alexander), Roscoe (Douglas) și Colin (Howells), pe măsură ce încep o viață nouă în Londra, la începutul anilor ‘80. Inițial străini, acești tineri homosexuali și cea mai bună prietenă a lor, Jill (West), se găsesc strânși laolaltă și în curând au parte de aventuri împreună. Dar un nou virus se răspândește și viețile lor vor fi testate în moduri în care nici nu și-ar fi putut imagina.

Nicola Shindler, producător executiv, spune despre proiect: „It’s A Sin e o poveste foarte britanică, dar epidemia de SIDA a fost globală și cred că publicul va rezona cu această poveste emoționantă despre dragoste, prietenie și suișurile și coborâșurile epocii, poveste spusă prin personaje complexe și captivante. Cu o distribuție carismatică, cu stilul de povestitor plin de forță al lui Russell, care te face să râzi și să plângi la fel de mult, sunt incredibil de mândră de „It’s A Sin”.

Trailer-ul serialului este disponibil la adresa de YouTube https://youtu.be/ps0IIUt3PZA.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL