×


Programe TV -- Data și ora publicării: 05.02.2021 15:19:18

Premierele lunii februarie la Fishing & Hunting Channel - P -București (MEDIA EXPRES) / 5 feb 2021 / Fishing & Hunting Channel aduce în februarie, pe micile ecrane, o mulțime de emisiuni în premieră. Printre noutăți se numără a doua parte RĂPITORI FĂRĂ REGULI, TEATRUL CRAPULUI cu relatarea "Cupa 10" de pe Iannis Lake din Oradea desfășurată în septembrie 2020, emisiunea de vânătoare PE URMELE PRĂZII de data aceasta despre goana la mistreți și "Șalău, a la carte" din seria DOI PESCARI GURMANZI.

RĂPITORI FĂRĂ REGULI - Știucă după știucă - Partea 2

Al doilea episod al filmului ȘTIUCĂ DUPĂ ȘTIUCĂ este gata să continue povestea partidei de pescuit cu Dorin Popa, pescar de competiție titrat, un adevărat maestrU al pescuitului la răpitor și în mod special la știucă. Mălin Mușatescu va invită și de dată această să profitați de experiență pescarilor de competiție, pescuind umăr la umăr cu Dorin – alias Kalașnikov. Sfaturi, secrete și clipe de pescuit adevărat într-un film ce va poartă în barcă alături de multe stiuci aduse la minciog, totul marca EXPEDIȚII LA NOI ACASĂ, o serie care va propune să descoperiți pescari deosebiți, pești de trofeu și locuri în care Paradisul are un nume: Delta Dunării.

TEATRUL CRAPULUI - Cupa 10

Echipa Fishing and Hunting s-a deplasat în luna septembrie din nou la Oradea, acolo unde pe Iannis Lake s-a desfășurat Cupa 10, competiție la care au punctat cei mai mari zece pești ai fiecărei echipe. Andrei Vladeanu va prezintă desfășurarea concursului, crapi minunați, tehnici și tactici profesioniste. Un nou episod Carp Theatre, aici la Fishing and Hunting!

PE URMELE PRĂZII - Goane fierbinți

Că în fiecare an, tradiția de la Asociația de Vânătoare Califarul Alb merge înainte. Vânătorile la mistreț au reunit pasionați din toate colțurile țării pentru două zile superbe. Vieri capitali, adrenalină și peisaje deosebite, în compania unor prieteni apropiați.

DOI PESCARI GURMANZI - Șalău, à la carte

Călătoriile celor doi pescari gurmanzi, continuă, de dată această în Delta Dunării. Cristi și Mircea și-au propus să prindă șalău și să gătească ceea ce prind. Urmăriți o nouă aventură de toamna târzie, cu mulți salăi și cu două preparate culinare, dintre care unul cu adevărat inedit, tartar de șalău. Doi pescari gurmanzi, căutători de aventuri și un șalău, a la carte, doar aici, la Fishing & Hunting Channel.

The Fishing & Hunting Channel s-a lansat în anul 2007 și emite în 5 limbi, Full HD, 24 ore, 7 zile pe săptămână, în 10 țări: Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Serbia, Muntenegru, Croaţia, Bosnia și Rep. Moldova, în peste 15 milioane de locuințe. Producțiile 100% românești prezente în grila televiziunii sunt: Teatrul Crapului / Carp Theatre, Pe urmele prăzii / Following the Prey, Master Carp, Răpitorii fără reguli / Predators no Rules, Spinning Case Study / Studiu de caz la spinning, fiind realizate realizate de: Andrei Vlădeanu, Mălin Mușatescu, Cristian Albu și Florin Pîrvu.

Distribuția televiziunii se face prin cei mai importanți operatori de cablu și satelit, prin compania Fishing & Hunting Tematic SRL, web: http://fishingandhuntingtv.com/ro/ , contact: anca-matiesc@tematic-cable.ro, 0745204444 sau 0742355669.

P - această știre este un articol promoțional pentru un partener Media Expres.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL