×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 17.02.2021 14:17:11

Marius Manole prezintă emisiunea online „Întrebarea mesei rotunde” pe PRO TV PLUSBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 feb 2021 / Show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și provocări, „Întrebarea mesei rotunde”, a revenit cu un nou sezon din 17 februarie.

Primul invitat al emisiunii a fost Marius Manole, care ar fi putut gusta din delicatese alese, precum rulori cu surprize, salivă de alpaca sau salată cu crudități, în cazul în care nu răspundea la întrebarea primită.

După ce a aflat care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera lui Marius Manole, dar și când și-a început acesta viața sexuală, Alex Daragiu i-a adresat cea mai neașteptată întrebare: ”Care este emisiunea pe care ți-ar plăcea să o prezinți: Trending Review, How to Tik Tok sau Întrebarea mesei rotunde?”.

Marius a ales „Întrebarea mesei rotunde”. Și așa va fi!

Începând cu acest sezon, Marius Manole preia ștafeta de la Alex Daragiu și va prezenta în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, emisiunea cu “invitați neașteptați”.

”Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea -Trending Review- deoarece simțeam că nu pot face două lucruri... la fel de bine. După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu! :)) Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, a declarat Daragiu.

Încântat de noua provocare, Marius Manole admite ”nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”.

Gândindu-se la invitații pe care îi va avea, are o singură așteptare ”să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”.

Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune ”nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.

Ultima ediție prezentată de Alex Daragiu poate fi văzută la adresa https://protvplus.ro/emisiuni/intrebarea-mesei-rotunde/, iar de miercurea viitoare Marius Manole va continua să vadă cine răspunde și cine... mănâncă la „Întrebarea mesei rotunde”.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL