×


Televiziune -- Data și ora publicării: 17.02.2021 14:54:59

Eurosport raportează creșteri de audiență în România la tv și online în prima săptămână a Australian OpenBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 feb 2021 / Prima săptămână de tenis de la Australian Open a adus o creștere semnificativă de audiență și de interacțiune în mediul digital pentru Eurosport în Europa*, potrivit unui comunicat difuzat de Discovery.

Rod Laver Arena a fost gazda unei serii de meciuri memorabile la Australian Open (Imagine: Getty)

Transmisiunile de la Australian Open au fost completate de conținut cuprinzător pe platformele digitale, inclusiv de la experții în tenis ai Eurosport. România a văzut o creștere de 56% pe eurosport.ro comparativ cu anul trecut, în cadrul unei creșteri generale de 81% a vizitatorilor unici în cele mai importante 11 piețe din Europa**. Marea Britanie (+223%), Germania (+158%) și Italia (+137%) au contribuit masiv la cifrele remarcabile.

În cadrul acestor 11 piețe, transmisiunile pe canalele liniare au înregistrat la rândul lor creșteri semnificative, audiențele Eurosport 1 și Eurosport 2 fiind cu 41%, respectiv 28% mai mari decât anul trecut în aceeași perioadă. Succesul eroilor locali s-a putut observa și în România, unde audiența*** cu 66% mai mare față de anul 2020 a urmărit parcursul Simonei Halep în prima săptămână a turneului. Polonia a înregistrat creșterea cea mai semnificativă (+276%) grație evoluției tinerei Iga Swiatek.

Meciurile de calitate au fost completate de analiza experților de talie mondială ai Eurosport, printre care Boris Becker, Mats Wilander, Justine Henin sau Tim Henman. Inovația a fost din nou în centrul atenției în ce privește Eurosport Cube, studioul de realitate mixtă Eurosport în care jucători precum Novak Djokovic sau Rafael Nadal au pășit în prima săptămână a turneului. Un moment remarcabil a avut loc atunci când pentru interviul său cu Rafael Nadal (prezent de la Melbourne), Alex Corretja a pășit în Cube (aflat în Londra) chiar din Madrid.

Australian Open se încheie duminică, acoperirea turneului continuând pe Eurosport și pe aplicațiile Eurosport în toată Europa.

NOTE:
* În primele șapte zile ale Australian Open (8-14 februarie 2021)
** Cele 11 piețe: Germania, Franța, Italia, Spania, Suedia, Danemarca, Marea Britanie, Olanda, România, Polonia. Australian Open este disponibil pe discovery+ și pe Eurosport 2 în Norvegia
*** Cifre de audiență medie
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL