×


Televiziune -- Data și ora publicării: 17.02.2021 15:14:48

Cartoon Network difuzează trei episoade speciale Ben 10București (MEDIA EXPRES) / 17 feb 2021 / Ben Tennyson și familia sa se reunesc pentru a salva lumea în trei episoade speciale „Ben 10”, ce vor fi difuzate pe tot parcursul anului 2021, cu prima parte “Ben 10.010” având premiera sâmbătă, 27 februarie, de la ora 11:25, exclusiv la Cartoon Network.

„Ben 10.010” are loc într-un viitor în care adultul Gwen Tennyson este președinte și lumea este preluată de o hoardă extraterestră. Ben, care și-a pierdut o parte din puteri și s-a retras din activitate, este chemat pentru a-și recruta versiunea sa în vârstă de 10 ani din trecut. Pot adultul epuizat de lupte și copilul impulsiv să salveze un viitor asediat?

„Ben Gen 10” urmărește povestea lui Ben când acesta se întâlnește cu tânărul Generator Rex și rezolvă o serie de neînțelegeri. Dar când vrăjitorul întunecat Hex folosește un Omnitrix care nu funcționează corect pentru a infecta oamenii cu ADN extraterestru, Ben trebuie să-l învingă pentru a salva lumea.

„Alien X-Tinction” găsește familia Tennyson atacată de un Alien X răutăcios, ce călătorește între dimensiuni. Cu ajutorul unei versiuni a lui Max dintr-un univers paralel, mai mulți Ben și Gwen fac echipă și formează o armată de eroi extratereștri ca să combată această amenințare.

Noua serie specială „Ben 10” are premiera la Cartoon Network, cu primul episod Ben 10.010 care va fi difuzat pe 27 februarie, la ora 11:25.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.
WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

Comunicarea pentru Cartoon Network este realizată de la începutul acestui an de Laura Dumitrescu, Senior Marketing & PR Coordinator kids channels CEE și Daniel Amzar, Account Manager | Free Communication. Birourile Warner Media Romania au adresa în Strada Buzești nr. 76-80, etaj 5, sector 1, București. Reamintim că până în 2020 televiziunea și site-ul Cartoon Network au fost operate prin intermediul birourilor de la București ale Turner, o companie Time Warner, care în 2018 a fost cumpărată de AT&T și redenumită Warner Media.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL