×


Televiziune -- Data și ora publicării: 17.02.2021 15:53:07

Fetițele au ora lor specială pe JimJam, zilnic, între 15.00 și 16.30 și părinții lor pe www.Facebook.com/jimjamroBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 feb 2012 / Ora de adunare a fetițelor mici pe JimJam este 15.00, pentru că atunci începe grupajul de seriale creat special cu ele în minte, din luna februarie, când timp de 60 de minute sunt difuzate animațiile lor favorite: „Kate și Mim-Mim”, „Angelina Balerina”, „Căpșunica Prăjiturica” și „Tripleții”.

Ora începe cu aventuri pline de imaginație și culoare, odată cu „Kate și Mim-Mim”. Acțiunea din acest serial adorabil se învârte în jurul lui Kate, o fetiță de cinci ani, care explorează tărâmul fermecat Mimiloo, alături de cel mai bun prieten al ei, iepurașul de pluș numit Mim-Mim.

Animația are numai lucruri bune de spus despre puterea imaginației, rezolvarea creativă a problemelor și ce ar trebui să învățăm din greșelile făcute. Mim-Mim are probleme tipice preșcolarilor: timiditate și incertitudine, ceea ce îi permite lui Kate să fie un model pentru el, să-l încurajeze și chiar să-l inspire.

Urmează „Angelina Ballerina”, povestea Angelinei, un șoricel care adoră să danseze, dar și povestea familiei și prietenilor ei. Serialul este bazat pe o serie populară de cărți pentru copii scrisă de Katherine Holabird. Angelina este curajoasă, dar introspectivă. Ea poartă mereu un tutu roz și visul ei cel mai mare e să devină o primă balerină. Desigur, ea gustă din bucuriile, dar și frustrările maturizării, pe măsură ce talentul ei la balet este întărit de lecții.

„Căpșunica Prăjiturica” o are ca personaj principal chiar pe… Căpșunica Prăjiturica, o fată plină de încredere în sine, optimistă și plină de entuziasm. Ea este bucătar-șef și are propria ei cafenea, ceea ce înseamnă că va avea o grămadă de probleme de rezolvat. Orașul în care locuiește este mic, dar nu duce lipsă deloc de distracție și de aventuri. Mereu există ceva simpatic de făcut, iar atunci când Căpșunica are nevoie de ajutor, poate să apeleze la prietenii ei.

Când ești copil, totul e mai bine… împreună. Să faci pozne, să ai parte de bucurii și să fii cuminte. Ce norocoși sunt atunci „Tripleții”, doi frați și o soră de aceeași vârstă, care, din fericire, pot împărtăși toate aventurile copilăriei și pot rezolva toate problemele împreună.

De luna aceasta, televiziunea dedicată preșcolarilor isteți și curioși, JimJam, a creat o pagina de social media pe rețeaua de socializare Facebook. La www.Facebook.com/jimjamro părinții pot afla cu mai multă ușurință despre desenele educative pe care JimJam le difuzează, despre poveștile cu prințese și lumea plină de farmec și magie a basmelor.

În plus, urmărind noua pagină de socializare, părinții pot participa la concursuri cu premii și multe surprize!

Cei mai mici telespectatori află totul despre lumea din jurul lor cu ajutorul personajelor drăgălașe, fiind întotdeauna curioase, punând întrebări despre orice fenomen pe care îl întâlnesc în viața de zi cu zi.

Distracția și buna dispoziție sunt mereu pe micul ecran la JimJam, iar de acum se pot vedea și pe pagina pe facebook: www.facebook.com/jimjamro.

Televiziunea JimJam se regăsește în grilele de programe ale operatorilor: RCS&RDS, Orange, Vodafone, FocusSat și a altor operatori de cablu locali, în funcție de zonele din care se recepționează.
(MEDIA EXPRES)


    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL