×


Televiziune -- Data și ora publicării: 18.02.2021 14:53:05

Sezonul 2 al serialului Blue are premiera pe 22 februarie la Disney JuniorBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 feb 2021 / Un nou sezon al serialului Blue, neobosita cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și care transformă viața de familie într-o aventură distractivă, are premiera pe 22 februarie, ora 18:30 la Disney Junior.

Cu imaginația ei fără limite, Blue inventează jocuri complexe care evoluează în moduri neprevăzute, dar mai ales amuzante, aducând întreaga familie – pe sora sa mai mică, Bingo, și pe părinții săi, Bandit și Caramel – în universul ei plin de umor.

Deși mama și tata ar putea avea impresia că dețin controlul, este evident că fetele iau deciziile când e vorba de joacă – și aproape de orice altceva! La fel ca oricărui copil de vârsta ei,  ce îi place cel mai mult lui Blue să facă este să se joace, în special jocuri de rol împreună cu sora sa, Bingo.

Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

Blue este o incursiune autentică în viața unei familii cu copiii preșcolari și sărbătorește bucuria de a învăța și a crește prin joacă și amuzament. Explorând lumea din jurul său, Bluey iubește să se joace prefacându-se că este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi să conduca un taxi sau un magazin sau să realizeze o operație medicală, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei și întotdeauna cu părinții ei pentru a o îndruma.

Acest serial de comedie plin de afecțiune a fost creat de Joe Brumm și produs de Ludo Studio, premiat cu Emmy®, pentru Australian Broadcast Corporation și BBC Studios. Bluey s-a lansat pentru prima dată pe ABC Kids în Australia și a fost un succes masiv atât pentru copii, cât și pentru adulți, fiind cel mai vizionat serial din istoria ABC cu peste 100 de milioane de difuzări. A fost cea mai populară emisiune TV pentru copii de la televiziunea terestră din Australia în 2018/19.

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără „Mickey și Piloții de Curse”, „Prietenii Cățeluși”, „Garda Felină”, „Sofia Întâi” și „Vampirina”.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL