×


Televiziune -- Data și ora publicării: 23.02.2021 16:13:18

SES a semnat noi contracte multianuale cu televiziuni publice din EuropaBucurești (MEDIA EXPRES) / 23 feb 2021 / SES anunță semnarea în 2020 a mai multor contracte multianuale pentru capacitate pe satelit cu o serie de televiziuni publice din Europa, în valoare de peste 66 milioane de euro, potrivit unui comunicat difuzat de Grayling.

Milioane de gospodării din Europa echipate cu televiziune prin satelit vor putea continua astfel să vizioneze conținut SD și HD livrat cu cea mai înaltă fiabilitate. Printre companiile de media care au semnat înțelegeri cu SES se numără ARD și ZDF în Germania, BBC în Marea Britanie, BVN în Olanda, precum și TV5Monde și France 24 în Franța, prin partenerul Globecast.

În condițiile în care aproape întreaga populație globală a fost afectată într-un fel sau altul de restricțiile impuse de pandemia COVID-19, radiodifuzorii au înregistrat o creștere rapidă a audienței, pe toate categoriile de vârstă, programele televiziunilor lineare fiind urmărite pentru informații despre pandemie din știri oficiale și de încredere, se arată în comunicat.

Companiile media europene exploatează sateliții SES de pe pozițiile orbitale 19,2O Est și 28,2O Est pentru a transmite semnalul TV în peste 89 milioane de gospodării.

„Furnizarea de programe TV cu informații de încredere și divertisment de calitate este foarte importantă în perioade de criză. Suntem încântați să-i ajutăm pe ARD, ZDF, BBC, TV5Monde, France 24 și BVN - unii dintre cele mai mari radiodifuzori europeni - să ajungă la cât mai mulți oameni prin serviciile lor”, a declarat Steve Collar, CEO SES.

La nivel global, SES transmite peste 8.200 de canale de televizune și video și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Fără a fi amintite în comunicatul de presă, televiziunea publică din România și PRO TV din România folosesc în mod tradiționial sateliții SES pentru transmisia programelor lor.

Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la: www.ses.com.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL