×

MUZICĂ -- Data și ora publicării: 15.03.2021 15:45:44

Cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy și-a anunțat câștigătorii. Taylor Swift și Billie Eilish au primit cele mai importante trofeeBucurești (MEDIA EXPRES) / 15 mar 2021 / Taylor Swift și Billie Eilish și-au impărțit două dintre cele mai importante categorii: Album of the Year (folklore) si Record of the Year (Everything I Wanted), la cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy care și-a desemnat câștigătorii la peste 80 de categorii, de la Record of the Year la pop, dance, non-classical, country, gospel sau christian music, potrivit unui comunicat difuzat de Universal Music.

Gala a fost transmisă prin streaming duminica, 14 martie, o zi atipica pentru celebra gala de premiere din industria muzicala care prezintă decernarea trofeelor Grammy 2021. Melodiile câștigătorilor premiilor Grammy 2021 sunt disponibile la adresa: https://digster.lnk.to/Grammy2021.

Billie Eilish a primit doua trofee, "Record of the Year" și "Song Written for Visual Media", iar Taylor a luat marele premiu pentru cel mai bun album al anului.

Printre castigatori se numără Lady Gaga și Ariana Grande - Best Pop Duo / Group Performance, James Taylor (albumul "American Standard" a primit trofeul "Best Traditional Pop Vocal Album"), Miranda Lambert (Cel mai bun album country - "Wildcard"), Justin Bieber (pentru colaborarea cu Dan + Shay - track-ul "10,000 hours" - trofeul Best Country Duo / Group Performance), Robert Glasper (trofeul "Cel mai bun cantec R&B" pentru "Better Than I Imagined", feat. H.E.R. si Meshell Ndegeocello) și Kanye West pentru "Jesus Is King" (Cel mai bun album de muzică creștină contemporană).

Scena premiilor Grammy a inclus performance-uri excepționale realizate de Billie Eilish, DaBaby, HAIM, Lil Baby, Miranda Lambert, Post Malone, Roddy Ricch, Taylor Swift, Aaron Dessner si Jack Antonoff, dar și alți artiști de talie internațională.

Lista completă a câștigătorilor poate fi vizualizată aici: https://www.grammy.com/grammys/awards/63rd-annual-grammy-awards-2020

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Copyright © Universal Music Romania & MediaPro Music, All rights reserved.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL