×

ECO -- Data și ora publicării: 16.03.2021 13:40:10

Peste 270 de magazine DIGI vor avea recipiente de colectare baterii uzate și deșeuri de echipamente electrice și electroniceBucurești )MEDIA EXPRES) / 16 mar 2021 / Digi CoRRRner (Reciclează! Redu! Refolosește!) se extinde cu alte 165 de noi puncte de prezență care vor fi dotate cu recipiente pentru colectarea deșeurilor electronice, ridicând astfel numărul la peste 270 de puncte de colectare a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA) și deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) disponibile în rețeaua comercială Digi, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

„Colțul reciclării” va exista, astfel, în 60% din punctele de Digi, în fiecare județ al țării, în orașele unde partenerul responsabil de colectare (Environ) deține capacitățile necesare pentru preluarea DBA și DEEE. Digi invită persoanele persoanele preocupate de mediu să se alăture acestui demers și să depună deșeurile DBA și DEEE în recipientele destinate din magazinele selectate.

Prezentăm în continuare lista tuturor magazinelor incluse în proiect:

Județ Localitate Adresă
Alba Abrud STR. REPUBLICII, NR. 12
Alba Aiud STR. MIHAI VITEAZUL, BL. 2, SC. G
Alba Alba Iulia BD. TRANSILVANIEI NR. 15, PARTER
Alba Blaj STR. GĂRII, NR. 3, BL. 3, SC. A
Alba Sebes STR. SAVA HENTIA, NR. 1
Arad Arad STRADA STEFAN CEL MARE, NR. -, BL. 4, SC. A, ET. -, AP. 20
Arad Arad STR. CERNEI (FOSTA METIANU), NR. 1, SC. A
Arad Arad STR. CLOSCA, NR. 1
Arad Arad STR. P. RARES, NR. 62A
Arad Arad STR. LUCACIU VASILE, BL. 337, SC. A
Arad Arad PIATA SPITALULUI, BL. 2B, PARTER
Arad Arad CALEA AUREL VLAICU, NR. 10-12
Arad Arad CALEA VLAICU AUREL, BL. Z28, SC. C, AP. 26
Arad Sebis SEBIS, STRADA VICTORIEI, NR. 2/C,
Arges Campulung STR. NEGRU VODA, NR. 130
Arges Curtea de Arges STRADA BASARABILOR NR. 27-29
Arges Mioveni BD. DACIA (STR. ROBEA), BL. S2, PARTER
Arges Pitesti CALEA BUCURESTI, BL. U4, SC. A
Arges Pitesti STR. VICTORIEI, NR. 1A, BL. 1A
Arges Pitesti STRADA CRETULESCU NICOLAE, BL. A5, SC. B, AP. PARTER
Arges Pitesti STR. FRATII GOLESTI, NR. 18
Arges Pitesti STR. 1 DECEMBRIE 1918, BL. M7A, SC. C, PARTER
Arges Pitesti BULEVARD LIBERTATII NR. 10
Arges Pitesti BD. PETROCHIMISTILOR, BL. 31, SC. A, PARTER
Bacau Bacau STRADA ENERGIEI NR. 25, BL. 25, SC. 1
Bacau Bacau STR. MĂRĂȘEȘTI, NR. 186
Bacau Bacau CALEA MARASESTI, NR. 90, BL. 90, SC. 1
Bacau Bacau STR. RAZBOIENI, NR. 7
Bacau Bacau STR. STEFAN CEL MARE, NR. 5,
Bacau Onesti BULEVARD BELVEDERE NR. 1, BL. 1, SC. B
Bacau Onesti CALEA MARASESTI NR. 6, BL. 6, SC. F
Bacau Targu Ocna STR. 1 MAI, BL. D1, AP. 2
Bihor Oradea STR. OGORULUI, NR. 171
Bihor Oradea BD. DACIA, NR. 29
Bihor Oradea BULEVARD DECEBAL NR. 54, BL. C25
Bihor Oradea STR. NUFĂRULUI, NR. 30
Bihor Oradea STR. TRANSILVANIEI, NR. 16, BL. U1, PARTER
Bihor Oradea STR. MEȘTEȘUGARILOR, NR. 71, BL. AN 120
Bihor Oradea STR. C-TIN NOTTARA, NR. 6, BL. C6
Bihor Oradea PIATA CETATII, NR. 1
Bihor Oradea PIATA BUCURESTI NR. 2, SC. E
Bihor Oradea PIATA UNIRII NR. 1
Bihor Oradea STR. MADACH IMRE, NR. 1-5
Bihor Oradea STR. SOVATA, NR. 48
Bihor Alesd PIATA UNIRII, NR. 3
Bihor Beius STR. SAMUIL VULCAN, NR. 13, BL. AN 13, PARTER
Bihor Salonta STRADA REPUBLICII, NR. 17
Bihor Sanmartin STRADA SAMUIL MICU KLEIN, BL. AN1
Bistrita Bistrita STR. GRIGORE BALAN, NR. 40


Extinderea proiectului Digi CoRRRner în fiecare județ din România își propune să vină în sprijinul cât mai multor clienți cu un sistem facil de colectare a echipamentelor de care s-au folosit inclusiv în cadrul relației contractuale cu Digi (telefoane mobile, telefoane fixe, router-e, baterii și acumulatori). De asemenea, Digi CoRRRner reprezintă materializarea angajamentului companiei în protejarea mediului înconjurător și conștientizarea importanței resurselor naturale, prin transmiterea unui exemplu de comportament responsabil.

De-a lungul celor aproape 28 ani de existență, Digi a demonstrat că unul dintre obiectivele sale strategice este dezvoltarea sustenabilă, pe termen lung. De aceea, compania a implementat un Sistem de Management Integrat, care include și certificarea ISO 14001: 2015 Sisteme de management de mediu (recertificat din iulie 2020). Mai mult, prin axa strategică de CSR #DigiBenefit, compania se angajează să fie responsabilă față de utilizarea resurselor naturale și încearcă să reducă impactul asupra mediului înconjurător.

Digi încurajează comportamentele responsabile în rândul propriilor clienți, derulând campanii de înlocuire a facturii tipărite cu cea electronică (pe tot parcursul anului 2020, numărul facturilor electronice activate a crescut cu 181% față de 2019), dar și în rândul angajaților, care beneficiază de un amplu proiect de colectare selectivă a deșeurilor în sediul din București, iar ulterior în celelalte sedii din țară. Gestionarea deșeurilor este o activitate importantă derulată de departamentul de specialitate al companiei, iar în 2020, cantitatea de deșeuri colectate și valorificate la nivelul grupului Digi în România a fost de 311,08 tone.
*deșeuri de baterii și acumulatori
**deșeuri de echipamente electrice și electronice

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv, deținând 55% cotă de piață în România, pe aceste segmente, și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 8,4 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2019.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL