×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.03.2021 12:29:59

A+E Networks UK® își extinde prezența în Romania cu introducerea The HISTORY® Channel și Crime+Investigation® în platforma Focus Sat



București (MEDIA EXPRES) / 30 mar 2021 / A+E Networks UK® extinde distribuția feed-ului de transmisie românesc al The HISTORY Channel cu lansarea din această săptămână pe platforma Focus Sat, care aparține M7 Group, unul dintre cei mai mari operatori pay-tv din Europa, cu peste 3 milioane de abonați în 8 țări: Olanda, Belgia, Germania, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Romania și Ungaria.

Peste 270.000 de abonați Focus Sat vor putea urmări emisia The HISTORY Channel, în pachetul de bază Familia, la poziția EPG #53.

Extinderea distribuției este amplificată și de consolidarea primei poziții a The HISTORY Channel România în topul celor mai vizionate televiziuni care difuzează un conținut factual, încheind anul 2020 cu o cotă de piață de 1%. În 2020, The HISTORY Channel a intrat în casele a 11 milioane de telespectatori, păstrându-și poziția de lider în rândul televiziunilor factuale din România pentru al optulea an consecutiv.

Abonații Focus Sat au parte în această primăvară de o gamă variată de emisiuni de divertisment și serii documentare aclamate, în grila brandurilor A+E. Printre premierele The HISTORY Channel se numără ultimul sezon al serialului cult VIKINGII, un nou sezon al popularei emisiuni auto „Top Gear”, seria „Cele mai mari mistere ale istoriei”, prezentată și narată de actorul Laurence Fishburne (Matrix), care investighează unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei, de la scufundarea Titanicului la incidentul OZN de la Roswell; „Inexplicabil”, găzduită de actorul William Shatner, celebru pentru interpretarea căpitanului James T. Kirk din Star Trek, câștigător al unui Glob de Aur și a două premii Emmy, care explorează acum cele mai fascinante și ciudate mistere ale lumii.

La Crime+Investigation, prima televiziune din lume care abordează genul criminalistic, telespectatorii îi vor putea urmări îndeaproape pe cei șase voluntari care pornesc sub acoperire pe urmele traficanților de droguri care operează pentru una dintre cele mai mari rețele de trafic de substanțe ilegale din zonele Kentucky și Indiana în mini-seria „60 de zile in lumea narcoticelor” și îi vor putea urmări pe detectivi punând cap la cap evenimentele petrecute în ultimele 24 de ore din viața unei victime în „Orele dinaintea crimei”.

The HISTORY Channel România va fi adăugat la pachetul de bază Familia, alăturându-se televiziunii Crime+Investigation care este prezentă din luna ianuarie a acestui an. Feed-ul pan-european al The HISTORY Channel, la calitate HD, este de asemenea disponibil abonaților Focus Sat în pachetul Mozaic Plus (EPG #118).

A+E Networks® UK este o asociere de tip joint venture între companiile media Hearst și Sky. Portofoliul include televiziuni factuale și de divertisment de înaltă calitate precum The HISTORY® Channel, Lifetime®, Crime+Investigation®, HISTORY2® și BLAZE. A+E Networks® UK a fost lansat în noiembrie 1995 și operează în prezent 18 televiziuni transmise în 57 de milioane de locuințe din peste 100 de țări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală și de Est, Africa și Orientul Mijlociu.

The HISTORY Channel® ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi.

Crime+Investigation® are o distribuție la nivel internațional în peste 60 de milioane de locații din 100 de țări.

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, lansat în 2004, fiind deținută cea mai mare parte din istoria sa de către UPC, care apoi și-a vândut sistemul de distribuție prin satelit în 2019, separat de rețeaua prin cablu care a ajuns la Vodafone. Sub noul proprietar, Canal + Luxembourg S.à r.l., care este unul dintre cei mai mari operatori europeni de platforme TV prin satelit și IP, sub diferite mărci în mai multe țări: Freesat și Skylink în Republica Cehă și Slovacia, Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, UPC Direct în Ungaria, HD Austria în Austria, Focus Sat a lansat o aplicație pentru mobil și online ce completează oferta lineară de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate și acces la servicii video premium tip on-demand.

În prezent, M7 Canal+ Group (www.m7group.eu) oferă sute de servicii de radio și televiziune prin satelit și IP, în calitate digitală, HD și UHD, unui total de peste trei milioane de abonați. Grupul M7 Canal+ furnizează, de asemenea, servicii de internet broadband și telefonie clienților săi din Olanda și Belgia. M7 Canal+ Platform Services oferă radiodifuzorilor soluții de distribuție complete pentru recepția DTH, prin cablu și IPTV.

PR-ul pentru A+E Networks CEE este realizat de Bogdan Popescu, PR & Digital Specialist, în vreme ce distribuția televiziunilor este realizată prin Tematic Cable. Pentru Focus Sat, Florina Pașcu este Senior Marketing Manager prin intermediul Eviso Marketing Advisory Romania SRL.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL