×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.03.2021 13:37:45

Premierele lunii aprilie la Disney Channel și Disney Junior



București (MEDIA EXPRES) / 30 mar 2021 / Disney Channel aduce în luna aprilie o întâlnire cu Gabo Moreti, odată cu premiera sezonului al treilea al serialului “11”. În plus, o nouă lume imaginară se relevă în sezonul al doilea al serialului “Amfibienii” și, în fiecare weekend, sunt difuzate misiuni speciale ale lui Rapunzel și ale protagoniștilor serialului “Miraculos: Buburuza și Motan Noir”.

La Disney Junior, cei mai mici dintre telespectatori îi revăd pe “Click și Zglobi” într-un nou sezon al serialului T.O.T.S. (“Transportul Organizat al Tuturor Speciilor:), din 19 aprilie, și cu “Fetița Rachetă” în noi episoade din 5 aprilie.

Totodata, în fiecare zi de weekend, micuții telespectatori au parte de maratoane de distracție cu episoade consecutive din serialele „Prietenii Cățeluși”, „Fetița rachetă”, „Vampirina”, „Blue”, și ”T.O.T.S.”.

Prezentăm în continuare pe larg noutățile lunii aprilie, la Disney Channel și Disney Junior.

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SEZONULUI 3 DIN SERIALUL 11 - Din 12 aprilie, de luni până vineri, de la ora 14:30

Serialul îl are în centrul său pe Gabo Moreti, un tânăr de 16 ani foarte priceput și pasionat de fotbal, care locuiește cu bunica lui într-un mic orășel numit Álamo Seco. Aptitudinile lui excepționale sunt remarcate de Francisco, antrenor de fotbal în cadrul unui liceu sportiv prestigios care decide să-i ofere o bursă pentru a juca în echipa oficială a școlii “Golden Hawks”. Serialul urmărește călătoria lui Gabo în atingerea visului lui de o viață de a deveni fotbalist profesionist, în timp ce descoperă și secretele familiei lui.

În sezonul 3, Gabo are parte de noi provocări odată cu Campionatul Continental. Iar valorile morale ale lui Gabo vor fi puse la încercare atunci când va afla identitatea tatălui său. O echipă adversă provoacă Institutul Academic Sportiv cu mesaje îndrăznețe.

LANSAREA SEZONULUI 2 DIN SERIALUL AMFIBIENII - În fiecare zi weekend, din 3 aprilie, de la 16:00.

„Amfibienii” este un serial animat de comedie ce relatează aventurile Annei Boonchuy, în vârstă de 13 ani, care este transportată în mod magic în lumea fantastică a Amfibiei, o mlaștină rurală plină de oameni - broască. Acolo ea întâlnește o tânără broască entuziasmată pe nume Sprig Plantar, pe sora sa imprevizibilă, Polly și pe bunicul supraprotector, Hop Pop. Cu ajutorul lui Sprig, Anne se va transforma într-un erou și va descoperi prima prietenie adevărată din viața ei.
În noul sezon, Ana și prietenii săi părăsesc limitele confortabile ale lui Wartwood pentru îndepărtatul oraș Tritonia, în încercarea de a descifra misterele cutiei muzicale.

WEEDKENDUL MISIUNILOR SPECIALE - Sâmbătă și duminică, din 3 aprilie, de la 18:00.

În fiecare sâmbată și duminică, în luna aprilie, puteți urmări la Disney Channel episoade speciale cu personaje îndrăgite precum Rapunzel și Miraculous & Motan Noir: Aventura încâlcită a lui Rapunzel, Mai încâlciți ca niciodată, Secretul Razei De Soare, Lumea Miraculoasă – New York, Eroii Uniți și multe altele.

Disney Junior

FETIȚA RACHETĂ: NOI EPISOADE - de luni până vineri, din 5 aprilie, de la 15:00.

Kit Secord, o tânără pilot în vârstă de șapte ani, primește un echipament de super eroină cu care poate zbura pentru a-și proteja orașul și pe locuitorii acestuia. În aventurile sale eroice o ajută cel mai bun prieten al ei, Tesh, buldogul Butch și bunicul Ambrose Secord.

În noile episoade, Kit are parte de noi aventuri căci acum trebuie nu numai să aibă grijă de orașul său de răufăcători, ci și să își protejeze identitatea mai ales atunci când dispare aparatul de filmat al lui Tesh pe care este înregistrata în timp ce poartă costumul de Fetiță Rachetă.

T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR) SEZONUL 2 - - de luni până vineri, din 19 aprilie, de la 16:30.

Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate. Ele sunt singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze. Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

În noul sezon, cei doi prieteni au parte de noi provocări din partea nazdrăvanilor și drăgălașilor pui de animale care trebuie predați familiilor lor.

MARATOANE DE WEEKEND - Sâmbătă și duminică, de la 11:00.
În fiecare zi de weekend, micuții telespectatori au parte de maratoane de distracție cu episoade consecutive din serialele lor preferate: „Prietenii Cățeluși”, „Fetița rachetă”, „Vampirina”, „Blue”, și ”T.O.T.S.”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL