Media Expres
×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 01.04.2021 16:18:05

Noua aplicație Da Vinci Kids e acum disponibilă și oferă o lună gratuită prin codul MEDIAEXPRESBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 apr 2021 / Noua aplicație Da Vinci Kids este acum disponibilă la adresa https://www.davincikids.tv/mediaexpres și oferă o lună gratuit folosind codul MEDIAEXPRES pentru toți părinții și copiii între 6 și 12 ani.

Aplicația oferă acces la cele mai bune programe Da Vinci și la sute de jocuri care stimuleaza mintea. De asemenea, conține și lecțiile de fizică, clasa a VI-a și chimie, clasa a VII-a explicate de profesori și exemplificate prin experimente inedite în conformitate cu programa școlară din România.

Se spune că e nevoie de un sat întreg pentru a crește un copil. În lumea digitală în care trăim, satul este disponibil acum pe un ecran, sub forma noii aplicații educaționale Da Vinci Kids.

Tehnologia digitală pe care copiii o îmbrățișează cu atâta ușurință reprezintă pentru părinți o contradicție. Pe de-o parte, ne dorim să creștem o generație modernă, oferindu-i toate avantajele de a se adapta unei lumi în continuă schimbare.

Pe de alta parte, este normal să ne îngrijoreze durata și expunerea la un conținut inadecvat, care poate distorsiona realitatea celor tineri și percepția lor față de sine.

Pornind de la acestă premisă, televiziunea educațională Da Vinci a creat un serviciu de streaming educațional dedicat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani.

Disponibil în limba română, acesta redefinește modul în care cei mici pot învăța, oferind mii de ore de divertisment educațional, fără reclame, fără conținut nedorit.

Zeci de specialiști în asigurarea conținutului sunt responsabili de evaluarea fiecărui joc, emisiune video și TV care apar în aplicație pentru a se asigura că oferă o valoare educațională reală, atrăgând și amuzând în același timp copiii.

Aplicația poate fi descărcată și testată din App Store și Google Play și online la adresa https://www.davincikids.tv/mediaexpres.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL