×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 13.04.2021 17:05:25

Decernarea Premiilor Oscar®, în premieră, LIVE pe VOYOBucurești (MEDIA EXPRES) / 13 apr 2021 / Decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din România prin intermediul platformei VOYO, într-o premieră online care va fi completată a doua zi de preluarea pe TV la Pro Cinema.

Programul LIVE începe luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00 dimineața, pe VOYO. Ceremonia va fi transmisă din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din câteva locații selectate din lume.

Cea de-a 93-a gală a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografică a venit cu un anunț important! Pentru prima dată în istorie, un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la două categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” și „cel mai bun documentar”.

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv” concurează cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj international al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

Premiile Oscar®, LIVE, pe platforma VOYO, luni, 26 aprilie, de la ora 03:00, vor fi reluate marți, de la ora 20:30 la PRO Cinema.

În perioada 26 – 28 aprilie, PRO Cinema marchează cel mai așteptat eveniment din industria cinematografică cu filme premiate, precum: Argo, Great Gatsby, Interstellar și American Sniper.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL