×

Radio -- Data și ora publicării: 14.04.2021 16:31:16

PROFM împlinește 28 de ani la 15 aprilieBucurești (MEDIA EXPRES) / 14 apr 2021 / PROFM aniversează, la 15 aprilie 2021, 28 de ani de la prima emisie on-air, așa că DJ-ii radioului vor petrece de dimineață și până seara cu ascultătorii din toată țara, potrivit unui comunicat difuzat de actualul proprietar al radioului, Digi.

Invitații de marcă, muzica bună și cadourile surpriză sunt pe primele locuri pe lista de aniversare. În plus, în aceeași zi va fi lansat și noul site profm.ro, în ținută OPEN.

De ZIUA PROFM, party-ul se face on-air și online, pe ritmurile celor mai tari hituri din toți acești 28 de ani de emisie. După ora 10:00 începe și petrecerea online, pe Zoom, unde ascultătorii și fanii PROFM pot să trimită o urare, să danseze alături de DJ-i, să se distreze și să facă vibe sharing cu toți cei care sunt pe frecvențele radioului sau în online.

La „Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană”, Andi Moisescu și Andreea Esca sunt invitații de onoare la aniversarea PROFM. De la ora 10:00, Nico îl va avea în studio pe Cătălin Măruță, iar de la ora 14:00, GreeG îi aduce la party pe Iuliana Beregoi și pe Selly. Deși este tătic și nu mai poate petrece atât de tare acum, Smiley vine la ZIUA PROFM, iar de la 16:00 el va fi pe Zoom, la „Open Road, cu Ralu și Călin”.

Pentru că la o petrecere muzica e super importantă, PROFM mai are o surpriză. Până la ora 10:00, Andi Moisescu este responsabil cu mixurile super fresh și va pune muzică în studioul PROFM. Apoi, oră de oră, ascultătorii vor avea seturi de DJ mixate live, până la ora 19:00.

Deși este ZIUA PROFM și se obișnuiește ca sărbătoritul să primească un cadou, de data aceasta lucrurile stau invers. Toți cei care își doresc o conexiune autentică, vin la petrecerea PROFM și aduc cu ei mood-ul de party, energia pozitivă și molipsitoare, primesc cadouri promoționale cu PROFM OPEN RADIO.

Tot pe 15 aprilie, în continuarea rebranding-ului de succes din toamna anului trecut, când ProFM a devenit PROFM OPEN RADIO, va fi lansat și noul site profm.ro, care va avea un outfit cool, mai aproape de identitatea OPEN. Astfel, utilizatorii vor putea să găsească mai ușor informații despre emisiunile și DJ-ii preferați, dar și toate piesele noi. În premieră, fanii pot asculta și în variantă podcast cele mai bune momente din emisiunea „Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană”, dar și clasamentele „The Official 40” și „Trending Hits”. De asemenea, hiturile preferate pot fi votate în topul „The Official 40”.

“Să te îmbraci de party de la 7 dimineața? Să stai toată ziua pe ZOOM, dar nu în ședințe? Să dansezi încontinuu, singur, în casă, de nebun? DE CE NU? Doar e ZIUA PROFM! Așa începe promo-ul zilei de 15 aprilie, ziua în care vrem să ne distrăm cât pentru un an de stat în casă. Dacă în toamna trecută am reinventat brandul PROFM sub noul slogan OPEN RADIO, acum e timpul să îi facem și prima aniversare pe stil nou. Ne propunem să transformăm pentru o zi work from home în fun from home și pentru asta am adus tot ce e nevoie: muzică bună, invitați interesanți și premii”, a declarat Marius Dobre, managerul PROFM.

PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului Digi|RCS & RDS din 2015. Grupul Digi mai deține radio Digi FM, Chill FM și Dance FM și televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea Film Now (pay-tv), Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel și Hit Music.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL