×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 04.05.2021 12:14:19

Boomerang Playtime s-a lansat din 4 mai în App Store și Google PlayBucurești (MEDIA EXPRES) / 4 mai 2021 / Boomerang a lansat la 4 mai Boomerang Playtime, o nouă aplicație pentru copii și părinții lor, încurajându-i să experimenteze cele mai iubite desene animate de la Boomerang într-un mediu jucăuș, interactiv, plin de jocuri și de videoclipuri captivante.

Aplicația include aproximativ 50 de jocuri și 70 de videoclipuri distractive de care copiii se pot bucura, cu 12 desene animate cu care copiii pot să interacționeze, incluzând personajele preferate din cele mai îndrăgite emisiuni, precum „Tom și Jerry se dau în spectacol”, „Scooby Doo și cine crezi tu?!” și „Looney Tunes”.

Părinții pot controla setările și pot afla mai multe despre marca Boomerang din Zona Părinților, accesibilă numai prin validarea vârstei, făcând din Boomerang Playtime un spațiu sigur pentru copii. Pot viziona videoclipuri, juca jocuri, rezolva puzzle-uri și pot deveni creativi prin activități de desen și pictură.

Aplicația oferă două moduri – în Modul de Vizualizare Standard, copiii pot viziona și se pot bucura de conținut, în timp ce Modul de Poveste Interactivă le permite să interacționeze cu personajele lor preferate de pe ecran și să urmeze ce vor face în continuare. Copiii își pot salva conținutul preferat pentru acces ușor într-o secțiune separată din aplicație, fiind disponibil un Mod Offline, astfel încât să se poată juca chiar și atunci când nu există Wi-Fi sau lățimea de bandă este limitată.

Aplicația este 100% gratuită, fără achiziții în aplicație.

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family. Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, în 165 de țări pentru 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL