Media Expres
×


ONLINE / VOD / OTT -- Data și ora publicării: 09.05.2021 12:54:27

De ce conținutul educațional este crucial pentru a crește în segmentul de familie (P)// A fost un an greu în care pandemia a schimbat multe și pe mulți. Mai ales părinții s-au văzut puși în fața unei noi provocări, preluând și rolul dascălilor pe perioada în care școlile au fost închise. Peste noapte s-au trezit într-o nouă ipostază - profesori de istorie, matematică, desen șamd. //

Școlile au încercat să reducă distanța dintre învățători și elevi prin cursuri online. În multe cazuri, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Ofertele s-au dovedit complicat de accesat, dificil de navigat, cu un conținut tern și neatractiv pentru copii.

Învățământul se redefinește acum! Industria EdTech a fost estimată la peste 76 de miliarde der USD pentru anul 2019 și va crește cu 18.1% până în 2027.

Faptul că Da Vinci Media a devenit parte a Azoomee, o firmă expertă în tehnologia digitală, oferă o multitudine de posibilități atunci când vine vorba de conținut premium de învățare.

Produsul etalon al noi companii, serviciul digital de streaming Da Vinci Kids (accesați link-ul pentru a testa o lună gratuit aplicația Da Vinci Kids: https://get.davincikids.tv/mediaexpres/) a reușit performanța de a crește în fiecare lună cu cel puțin 10% (Q1 2021). Pentru că tot mai mulți părinți înțeleg valoarea unui produs digital la îndemâna oricui care îmbină învățarea cu plăcerea jocului!

Noile parteneriate cu giganți precum Vodafone sau Telefonica subliniază importanța pe care aceste companii o rezervă segmentului de familii interesate de educația copiilor din baza lor de clienți. Vor exista multe urmări ale pandemiei. Inovațiile legate de învățământul digital vor fi printre cele mai benefice și de viitor.

Pentru a afla una din multele oportunități de cooperare cu Da Vinci Media, contactați-l pe Tom Gibson la: tgibson@davincitv.net
(DA VINCI KIDS)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL