Media Expres
×


Comunicaţii -- Data și ora publicării: 11.05.2021 15:54:25

YOXO anunță portarea 100% digitală din orice rețea cu prima lună fără platăBucurești (MEDIA EXPRES) / 11 mai 2021 / YOXO, serviciul de abonament de mobil complet digital din România, administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, introduce procesul de portare 100% digitală, dar și prima lună fără plată pentru cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO și să experimenteze avantajele celui mai flexibil abonament, potrivit unui comunicat Orange.

Odată cu această lansare, portarea 100% digitală este disponibilă clienților din toate rețelele, înlocuind deplasarea fizică într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă rețea. Prcedura digitală include descărcarea aplicația YOXO și crearea unui cont, comandarea unui SIM cu număr temporar, activarea acestuia, completarea informațiilor despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

Procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie, iar clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte să fie contactați din call center sau să rămână conectați într-un apel pentru a lua legătura cu un operator.

În perioada promoțională, portarea numărului pe YOXO până la data de 30 iulie 2021 beneficiază de prima lună de abonament fără plată, pentru testare.

Mai multe informații despre portarea 100% digitală sunt disponibile pe: www.yoxo.ro/portare/
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL