×


Televiziune -- Data și ora publicării: 19.05.2021 10:07:34

DIVA difuzează un nou seral de acțiune „Aproape în Paradis” de luni 24 maiBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 mai 2021 / DIVA a anunțat în premieră în România difuzarea serialului “Aproape în paradis” / “Almost Paradise” de luni, 24 mai, cu începere de la ora 21.00, câte două episoade pe seară.

Serialul de 10 episoade a avut premiera în martie 2020 simultan în SUA și Filipine și a fost produs de Dean Devlin, Gary Rosen, Marc Roskin și Rachel Olschan-Wilson – producători executivi, a fost filmat în Cebu, Filipine, iar companiile implicate în producție au fost Electric Entertainment și ABS-CBN International Production.

CHRISTIAN KANE („The Librarians”, “Leverage”) are rolul principal în serialul “Aproape în paradis” și interpretează personajul unui fost agent în lupta antidrog, Alex Walker. Forțat să se pensioneze din cauza unei afecțiuni care îi pune viața în pericol, unul dintre cei mai bun agenți DEA, decide să se retragă în Cebu, o insula liniștită din Filipine.

Problemele încep când descoperă că acel loc liniștit pe care el l-a vizitat în urmă cu 15 ani, nu mai este așa cum și-l amintea, ci a devenit o destinație de lux, cu hoteluri, yahturi și o energie vibrantă.

El devine proprietar și manager al unui magazin de suveniruri din cadrul unui hotel de lux și încearcă să se adapteze la viața de pe insulă. Dar luxosul hotel atrage pe lângă elita bogată și puternică și infractori celebri din întreaga lume și, în ciuda tuturor eforturilor de a duce o viață retrasă și liniștită, Alex este atras într-o lume periculoasă, plină de situații stresante și acțiune. Iar marea lui problemă, și norocul nostru, este că îi și place!

Alex face în scurt timp echipă cu Detectivul Kai Mendoza (Samantha Richelle), cel mai tânăr polițist din Cebu și cel mai tânăr detectiv. O femeie foarte frumoasă, Kai luptă mereu cu stereotipurile și trebuie să își demonstreze mereu abilitățile. Chiar dacă întâlnirea celor doi nu decurge bine, în timp relația lor se îmbunătățește și învață să lucreze împreună.

“Aproape în Paradis” este primul serial american filmat în întregime în Filipine și prezintă nu numai locații, dar și aspecte culturale inedite din această regiune exotică.

Richard Kind (din “Escroci de treabă”, “Bibliotecarii”, „Gotham”) este invitat special al serialului și, împreună cu ceilalți membri ai distribuției, ajută ca fiecare episod să fie imprevizibil și palpitant.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL