×


Televiziune -- Data și ora publicării: 24.05.2021 15:38:51

TVR transmite în direct mai multe meciuri de handbal masculin din Cupa RomânieiBucurești (MEDIA EXPRES) / 24 mai 2021 / Cupa României Fan Courier, ultima competiţie din acest sezon în întrecerea masculină, se dispută în această săptămână în Capitală între 24 şi 30 mai, cu 25 echipe, dintre care 15 din Liga Zimbrilor şi 10 din eşalonul secund, luptând pentru trofeu.

Iubitorii handbalului vor putea vedea la TVR câte două meciuri din fiecare tur preliminar.

Steaua Bucureşti şi Poli Timişoara au rămas datoare fanilor în acest sezon, după clasările modeste din prima ligă (Steaua - pe locul 8, iar SCM Poli Timişoara, pe locul 9). Adversare sunt două formaţii ambiţioase din eşalonul secund, care au ratat de puţin timp calificarea în Liga Zimbrilor: CSU Cluj Napoca și, respectiv, CSU Piteşti.

Cinci echipe din Liga Zimbrilor nu vor juca în primul tur: Dinamo, Potaissa Turda, Dobrogea Sud, CSM Bucureşti şi Minaur Baia Mare. Deşi iniţial se anunţaseră 12 echipe de ligă secundă la start, în ultimul moment, două dintre acestea au anunţat că nu vor participa: Politehnica Iaşi şi CSM Sighişoara, prin urmare HC Buzău şi CSU Tg. Jiu se califică automat în optimi.

Sunt trei tururi preliminare până la Final-Four-ul găzduit în perioada 29-30 mai de Polivalenta bucureşteană. Partide din tururile preliminare, dar mai ales Final Four-ul sunt transmise în direct de TVR.

„După ce au cucerit al 17-lea titlu din istoria clubului, jucătorii dinamovişti se gândesc cu seriozitate la eveniment, ei fiind marii favoriţi la cucerirea cupei. Nu trebuie uitate însă Potaissa Turda şi Dobrogea Sud, formaţii care au cucerit puncte importante împotriva campionilor în acest sezon şi care îşi vor vinde scump pielea în maratonul handbalistic al acestui final de mai”, spune Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta partidele de handbal alături de colegul său, Dragoş Bocanaciu.

Iată programul transmisiunilor de la Cupa României Fan Courier, la TVR:

Cupa României - tur 1

SCM Politehnica TM - CSU Piteşti - luni, 24 mai 2021, ora 15.50, în direct TVR 2, Sala Dinamo

CSA Steaua Bucureşti - CSU Cluj Napoca, luni, 24 mai, ora 18.30, în direct TVR 1, Sala Dinamo

Cupa României - tur 2

Minaur Baia Mare – TBA* – marţi, 25 mai, ora 15.50, în direct TVR 2, Sala Rapid

Dinamo Bucureşti – TBA* – marţi, 25 mai, ora 18.30, în direct TVR 1, Sala Rapid

Cupa României - tur 3

TBA - TBA - joi, 27 mai, ora 15.50, în direct TVR 2, Sala Rapid

TBA - TBA - joi, 27 mai, ora 18.00, în direct TVR 1, Sala Rapid

Cupa României Final 4

TBA - TBA - sâmbătă, 29 mai, 11.00, în direct TVR 2, Sala Polivalentă

TBA - TBA - sâmbătă, 29 mai, 15.30, în direct TVR 1, Sala Polivalentă

Cupa României Final 4

TBA - TBA - duminică, 30 mai, ora 11.00, în direct TVR 2, Sala Polivalentă

TBA - TBA - duminică, 30 mai, ora 15.30, în direct TVR 1, Sala Polivalentă

* Urmează să fie stabilită echipa, în urma desfăşurării unor meciuri din competiţie.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL