×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.05.2021 18:24:22

History readuce la TV în iunie Top Gear sezonul 14 care începe cu episodul filmat în România



București (MEDIA EXPRES) / 25 mai 2021 / History a anunțat programul lunii iunie în care cap de afiș este sezonul al 14-lea din emisiunea auto Top Gear, care începe cu episodul filmat în România. Televiziunea mai anunță premierele „Natura Dezlănțuită”, „Securitatea graniței” și un program special
dedicat microbiștilor care se uită la fotbal „Rămâneți cu noi în pauzele dintre meciurile Euro”.

„Natura Dezlănțuită” are 12 episoade a câte 30 de minute și are premiera sâmbătă, 5 iunie, de le ora 21:00.

De-a lungul timpurilor, oamenii au fost atrași de lumea naturală, încercând să o îmblânzească, dar în confruntarea Om versus Natură, natura învinge întotdeauna.

Exploratorul Greg Aiello a călătorit în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, documentând tot ce i-a scos în cale natura. Acesta hălăduiește prin sălbăticie și ne prezintă colecția sa uluitoare de filmări extraordinare, virale, despre Mama Natură, omenire și regnul animal.

De la vânători primind vizita neașteptată a unui urs care se cațără în copaci la un bărbat care intră cu mașina într-o tornadă și o cobră făcând „autostopul”, Greg pune sub lupă momentele șocante și virale surprinse de camerele de luat vederi sau filmate cu telefonul mobil de aventurieri de ocazie.

„Securitatea graniței” are premiera duminică, 27 iunie, la ora 18:05 și prezintă culisele birourilor vamale, de imigrare și carantină din Australia. Angajații acestor departamente au misiunea de a proteja granițele Australiei de traficanți de droguri, imigranți ilegali, potențiali teroriști, organisme dăunătoare sau boli tropicale.

Acest program dezvăluie câteva dintre metodele pe care le folosesc autoritățile vamale pentru a face diferența dintre greșelile oneste făcute de turiști inocenți și faptele mult mai sinistre ale infractorilor.

„Top Gear” - Sezonul 14 are 7 episoade de câte o oră și are premiera la History joi, 24 iunie, de la ora 21:00.

Sezonul 14 debutează cu episodul filmat în România, în care echipa Top Gear a declarat Transfăgărășanul drept „cel mai spectaculos drum din lume”. Călătoria celor trei începe la Constanța, continuă prin București, cu o oprire la Palatul Parlamentului și se termină pe Transfăgărășan.

Episoadele din acest sezon îi prezintă pe cei trei prezentatori împingând limitele ingineriei moderne în încercarea de a construi o mașină electrică sau o rulotă zburătoare. Printre oaspeții speciali se numără Eric Bana, Michael Sheen și Seasick Steve.

HISTORY Channel readuce astfel, pe micul ecran, sezonul 14 al seriei Top Gear cu și mai multe aventuri în jurul lumii, test drive-uri memorabile pentru toți pasionații de „motoare”, toate completate de umorul englezesc al legendarilor Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

„Rămâneți cu noi în pauzele dintre meciurile Euro” se difuzează de vineri, 11 iunie, zilnic, de la ora 21:00, fiind o selecție din emisiunile emblematice ale HISTORY Channel, difuzate în pauzele dintre meciurile Euro 2020.

„Zona Suporterilor HISTORY Channel” va prezenta o selecție specială de episoade din „Așii Amanetului”, „Extratereștrii Antici”, „Inexplicabil” cu William Shatner, precum și episoade în premieră din noile emisiuni „Bătălia Meșterilor”, „Natura Dezlănțuită”, „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”.

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

History Channel® s-a lansat în 1995 și ajunge în peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. The History Channel® este principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® a intrat în România de peste 10 ani fiind în prezent în grila platformelor majore de cablu, IPTV și DTH din țară, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS și Orange TV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL