×


Televiziune -- Data și ora publicării: 26.05.2021 18:47:40

Pro TV încearcă să atragă mai mulți abonați pe VOYO.ro cu trei episoade exclusive din show-ul „Imperiul Leilor”București (MEDIA EXPRES) / 26 mai 2021 / Show-ul „Imperiul Leilor” continuă sezonul al doilea pe VOYO.ro cu o premieră în România, fiind primul format de televiziune care are trei ediții speciale doar pentru platforma digitală în continuarea sezonului obișnuit.

Suplimentul de trei episoade include Concurenți și business-uri care nu au apărut în episoadele difuzate la TV, dar care au reușit să ajungă în fața investitorilor, se regăsesc în mini-seria „Imperiul Leilor” lansată de miercuri, 26 mai, pe VOYO.ro.

Emisiunea îi are în centru pe cinci dintre cei mai de succes lideri de business din România, deveniți o țintă pentru zeci de antreprenori aspiranți care vor să îi atragă în investiții pentru afacerile lor.

Cu experiență, răbdare, suflet și bani de investit, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu susțin tinerii antreprenori într-o perioadă complicată și investesc „în direct” în show-ul „Imperiul Leilor”.

”Succesul înregistrat de emisiunea Imperiul Leilor pe TV va continua cu trei ediții exclusiv pentru abonații platformei VOYO.ro. Este o premieră ca un show din TV să continue în zona de Digital. Edițiile vor putea fi vizionate în fiecare miercuri, de la ora 20:00”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Începând de miercuri, 26 mai, timp de trei săptămâni utilizatorii platformei de conținut online vor putea vedea noi idei de afaceri și noi negocieri cu leii, pe care nu le-au văzut la TV, în trei ediții speciale difuzate exclusiv pe VOYO.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL