×


Programe TV -- Data și ora publicării: 28.05.2021 13:32:04

E! anunță finaluri incendiare pentru patru sezoane ale serialelor despre cultura pop americană în iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 mai 2021 / Televiziunea dedicată culturii pop americane E! programează în iunie finalurile mai multor sezoane din seriile KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS, OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP, FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV și E! TRUE HOLLYWOOD STORY.

Cu privirea îndreptată spre viitor Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall și Kylie au participat împreună la filmările ultimului sezon. În ultimele episoade Kim își dezvăluie planurile de viitor, iar Khloe și Kourtney au de luat decizii importante. De la excursii extravagante, venirea pe lume a copiiilor, conflicte și reușite profesionale, fiecare membru al clanului Kardashian-Jenner, va alege un moment preferat și va descrie sentimentele de la acea vreme în timpul reuniunii găzduite de Andy Cohen.
KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS - SEZONUL 20 CONTINUĂ DUMINICĂ, DE LA ORA 22:00. FINALUL PE 20 IUNIE. REUNION SPECIAL ARE PREMIERA PE 27 IUNIE, DE LA 22:00

În episoadele de jumătate de oră, Lisa Vanderpump restaurator renumit, scriitoare, actriță și star al emisiunii „The Real Housewives of Beverly Hills”, „Vanderpump Rules” și „Dancing with the Stars”, nu vrea să lase carantina să îi afecteze stilul de viață. În fiecare episod ea găzduiește o petrecere specială, în casa ei minunată, pentru invitați celebri.
OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP - CONTINUĂ DUMINICA DE LA 23:00. FINALUL PE 13 IUNIE.

E! expune realitatea, prin intermediul emisiunii „For Real: The Story of Reality TV”. Acest program rememorează momente din cadrul emisiunilor de tip reality, care au modelat lumea în care trăim, relatând detalii din culise alături de protagoniști. De la „Keeping Up with the Kardashians”, „The Bachelor” și „The Real World”, până la „The Real Housewives”, „Survivor” și altele, acest gen de conținut a evoluat mult în ultimii ani și și-a lăsat amprenta asupra societății. În fiecare episod Andy Cohen va analiza anumite momente cheie din programele de tip reality alături de cele mai cunoscute nume, ajutat de pionieri ai industriei, producători și jurnaliști.
FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV - CONTINUĂ VINERE, DE LA 22:00. FINALUL PE 25 IUNIE.

Bun venit în Los Angeles! Poate că este capitala internațională a divertismentului, dar în spatele strălucirii există o altă perspectivă, una întunecată, pregătită să iasă la lumină. De la controversele din showbiz, la secretele vedetelor, biografii, mistere și multe altele, această emisiune spune cele mai captivante povești de la Hollywood și revine pentru a discuta despre subiectele care vor intra în istoria culturii pop.
E! TRUE HOLLYWOOD STORY - SEZONUL al 2-lea CONTINUĂ VINEREA, DE LA 23:00. FINALUL PE 18 IUNIE.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL