×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.05.2021 15:53:51

Vara începe cu distracție, prietenie și un super nou serial: „Micul Meu Ponei: Viață de Ponei”, în premieră, la Minimax



București (MEDIA EXPRES) / 28 mai 2021 / De ziua lor, 1 iunie, cei mici au parte de un dar special marca Minimax: premiera noului desen animat, „Micul Meu Ponei: Viață de Ponei”, de la ora 18:30, ce continuă în doză dublă, câte două episoade, zilnic de la aceeași oră. Serialul animat pune accentul pe importanța prieteniei și distracția fără sfârșit din lumea magică a poneilor.

Televiziunea Minimax îi invită pe cei mici să descopere partea amuzantă a prieteniei. Așa cum elevii în general își vizitează prietenii acasă după școală, micii ponei își petrec mare parte a timpului la Sugarcube Corner, un loc delicios. Acolo, Pinkie Pie este mereu pregătită să le servească cupcake-uri cremoase clientelor ei preferate - cele mai bune prietene ale ei. Aventurile și misterele de care au parte cea mai tare gașcă de prietene, Mane 6, sunt și ele cu specific culinar, mai ales legate de desert.

Atunci când există o sursă misterioasă de poțiuni magice, aventurile cotidiene legate de cupcake-uri și creme nereușite devin mult mai caraghioase și pline de farmec!

„Micul Meu Ponei: Viață de Ponei” este al cincilea serial din franciza plină de succes pe plan internațional și a apărut în 2020, ca un spin-off al unui alt hit, „Micul Meu Ponei: Prietenia este Magică”, de asemenea difuzat de Minimax. Față de predecesorul său, noul serial de desene animate are un ton mai umoristic și abordează un nou stil de animație.

Povestea originală Micul Meu Ponei a început acum 40 de ani, în 1981, cu o linie de jucării. Poneii au coama și coada colorată în culorile curcubeului și fiecare are parte de câte un simbol pictat pe corp, care le reprezintă personalitatea. Prima serie de desene animate, numită simplu „Micul Meu Ponei”, a apărut în 1986 și a avut 65 de episoade, în două sezoane.

De atunci, micuții ponei au avut parte de peste 350 de episoade, un film, apărut în 2017, și 2 episoade speciale de sărbători care să captiveze și să fidelizeze generații întregi de fani.

Minimax face parte din portofoliul AMC în România și se regăsește în grila tuturor operatorilor de cablu, satelit și IPTV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL