Media Expres
×


Cinema -- Data și ora publicării: 01.06.2021 20:15:00

“Peter, iepuraşul fugit de-acasă” / "Peter Rabbit 2" a intrat în cinematografe de la 1 iunieBucuresti (MEDIA EXPRES) / 1 iun 2021 / Din 1 iunie, de Ziua Copilului, prichindeii pot urmări pe marile ecrane, în avanpremieră, noile aventuri ale nătăflețului “Peter, iepuraşul fugit de-acasă”, iar din 11 iunie 2021, filmul va rula pe marile ecrane din toată țara, a anunțat distribuitorul InterComFilm.

Cu o durată de 93 de minute, filmul se adresează audienței generale, este distribuit în România de InterComFilm Distribution și va rula deopotrivă în versiunea subtitrată și respectiv dublată în limba română. Trailerul poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=Die18-RnmAI

Deja știm că familia iepurească, în frunte cu ștrengarul Peter, se instalase în grădina conacului lui Thomas McGregor și a proaspetei sale soții, Bea. Deși au stabilit un armistițiu și Thomas s-a împăcat cu ideea că are iepuri în grădină, ba i-a mai și “adoptat”, cu condiția să-i lase în pace premiatele tomate, Peter nu se lasă de pozne cu una, cu două, apărându-și cu vârf și îndesat reputația de obraznic. Și tocmai de aceea, uneori, riscă să fie acuzat chiar și atunci când nu este vinovat.

Blazat, Peter fuge de-acasă. Gata cu viața monotonă din grădină! Ajuns la oraș, se bucură de aventură și își face prieteni noi: iepurele vagabond Barnabas, şobolanul rotofei Samuel Whiskers şi felinele infractoare: Tom Kitten şi Mittens. Noii camarazi îi apreciază poznele și Peter se simte, în sfârșit, acceptat, dar noul anturaj este cam dubios și îl bagă în belele.

Reprezintă oare acest rol cine este el cu adevărat? E momentul să decidă dacă rămâne “iepurele rău”, cum îl consideră toți, sau este în stare și de fapte bune. Îngrijorați, ceilalți iepurași (surorile lui Peter, Flopsy, Mopsy şi Cotton-Tail, alături de vărul Benjamin) pornesc în căutarea lui, dar, odată ieșiți din grădină, îi pasc mari pericole. Thomas însuși vede cum Nigel Basil-Jones, noul editor al cărții cu picturi realizate de Bea, o prinde în mreje și le periclitează relația, așa că trebuie să acționeze fără preget pentru a-și salva familia.

Ca și Peter, Bea trebuie să caute drumul înapoi spre adevărata sa personalitate. Vor reuși oare să scape de influențele negative, să se reunească și să restabilească armonia? Vedem în noile aventuri iepurești “Peter Rabbit: Runaway” – o poveste despre identitate, cu aventuri comice și lecții valoroase pentru copii.

Echipa de animaţie şi efecte vizuale a fost condusă, ca şi în cazul primului film, de către Animal Logic, care a contribuit la numeroase producții premiate sau nominalizate la Oscar. Specialiștii VFX, echipa de cascadori și cea de efecte speciale şi-au explorat din plin creativitatea, conferind animației un plus de șarm și dinamism. Nici scenografia nu s-a lăsat mai prejos: multe filmări s-au realizat în cartierele istorice din Sydney, Australia, potrivite pentru a reda aspectul oraşului Gloucester. Pentru a crea unele interioare sofisticate, regizorul și scenograful au călătorit, în etapa de pre-producţie, chiar în Marea Britanie pentru a găsi fațada de clădire potrivită.

Producția Animal Logic Entertainment / Olive Bridge Entertainment prezentată de Columbia Pictures, în colaborare cu 2.0 Entertainment şi MRC, este regizată de Will Gluck, care semnează și scenariul, alături de Patrick Burleigh. Din distribuție fac parte Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo (care are în palmares nominalizări la Premiile BAFTA, Emmy și Globurile de Aur), Elizabeth Debicki, Margot Robbie, iar vocea protagonistului Peter îi aparține binecunoscutului James Corden. Producătorii sunt Will Gluck, Zareh Nalbandian, Jodi Hildebrand şi Catherine Bishop. Producători executivi: Doug Belgrad, Jonathan Hludzinski, Jason Lust, Emma Topping şi Thomas Merrington. Imaginea este realizată de Peter Menzies, Jr. ACS, iar scenografia este semnată de Roger Ford. Montajul  a fost realizat de Matt Villa ASE ACE. Costumele aparţin designerului Lizzy Gardiner, iar muzica, lui Dominic Lewis. Aranjamentele muzicale sunt realizate de Wende Crowley.

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având drept obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia și distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea și distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii și tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.com
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL