×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.06.2021 20:41:16

Noutățile lunii iunie, la Disney Channel și Disney Junior



București (MEDIA EXPRES) / 1 iun 2021 / După ce pe 1 iunie, la Disney Channel Ziua Copilului a fost serbată cu: „Lumea miraculoasă: New York, Eroii Uniți”, „Lumea miraculoasă: Shanghai, O legendă a Doamnei Dragon”, „Cavaler Accidental”, „Să improvizăm”, din 10 iunie, are loc premiera serialului de comedie “Ce ciudat” care aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente.

Noul serial de comedie aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente și să se integreze cât mai bine. Cele trei eleve de nota 10, Lily, Martha și Jas sunt un trio de nedespărțit, unite de inteligentă, loialitate și de…. momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii și mai ales se sprijină una pe alta. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învățat și nu renunță niciodată.

Serialul este difuzzt din 10 iunie, de luni până vineri, de la ora 16:30.

Tot la Disney, Familia Green revine cu și mai mult umor în Oraș! Cricket, Tilly, Bill și Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice în oraș și către inimile vecinilor, sâmbătă și duminică, de la 10:00

Disney junior programează noi episoade din serialul T.O.T.S. (transportul Organizat Al Tuturor Speciilor), sezonul 2, cu Click și Zglobi care revin cu noi aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noi episoade în luna iunie.

Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

T.O.T.S. se difuzează de luni până vineri, din 21 iunie, de la ora 17:00.

Tot la Disney Junior, EROII ÎN PIJAMA are noi episoade din sezonul al patrulea, din 7 iunie, cu Pisoi, Șopi și Bufniță, care continuă lupta pentru cer și spațiu avându-l alături pe noul lor prieten, Newton Star. Seria se difuzează de luni până vineri, de la ora 17:30.

Cei trei supereroi îi arată acestui erou solitar ce înseamnă munca în echipă atunci când Octobella, o răufăcătoare ce locuiește în apă în canalele de scurgere din oraș, le dă bătaie de cap. Dar Octobella nu știe că a fi erou înseamnă și să-ți ajuți prietenii, așa că nimic nu poate zdruncina prietenia celor trei.

Disney Junior anunță și premiera noilor episoade din sezonul al treilea al seriei VAMPIRINA.

În noile episoade, Vampirina va avea multe motive să fie bucuroasă. În primul rând, va afla că un important critic muzical vrea să îî cunoască trupa, Vampirinele Rock. În plus, cel mai bun prieten al său din Transilvania va veni să o viziteze cu ocazia unui festival local. Descoperă ce aventuri o așteapta pe micuța Vee în fiecare zi, de luni până vineri, din 14 iunie, de la 16:30.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL