×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.06.2021 16:32:07

CARTOON NETWORK LANSEAZĂ O NOUĂ CAMPANIE World Wide Fund for Nature CARE ÎI ÎNCURAJEAZĂ PE COPII SĂ ÎNTREPRINDĂ ACȚIUNI POZITIVE PENTRU A REDUCE SCHIMBĂRILE CLIMATICE



București (MEDIA EXPRES) / 2 iun 2021 / Cartoon Network a anunțat o nouă inițiativă multiteritorială și multilingvistică de conștientizare a schimbărilor climatice lansată astăzi în regiunea din care face parte și România. Campania Cartoon Network Campionii Climei își propune să inspire copiii să facă față unor mici provocări care pot face o mare diferență pentru sănătatea planetei noastre și a fost dezvoltată în colaborare cu organizația globală de mediu WWF.

Lansată în 18 piețe, campania multiplatformă urmărește să educe publicul țintă al Cartoon Network, copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, despre schimbările climatice. Aceasta își propune să îi încurajeze să se alăture unei comunități de tineri care fac pași concreți pentru a aborda una dintre cele mai mari provocări din vremurile noastre. Noul microsite Campionii Climei al Cartoon Network acționează ca hub central al campaniei și conține provocări, teste, jocuri și videoclipuri care susțin sustenabilitatea și este promovat și la Cartoon Network.

Provocările zilnice special concepute și testate de copii pentru copii sunt create pentru a-i inspira și a-i motiva pe cei mici să facă schimbări cu impact pozitiv asupra mediului acasă, la școală și în comunitățile lor locale. O hartă în timp real demonstrează modul în care Campionii Climei fac o diferență și oferă permanent informații și date despre nenumăratele moduri în care copiii se angajează în subiect din țară în țară.

Vanessa Brookman, Head of Kids, WarnerMedia EMEA. „Schimbările climatice sunt o chestiune extrem de importantă pentru generația tânără, le consideră o problemă fundamentală pentru viața lor, dar poate fi greu să știi ce măsuri trebuie să iei pentru a face diferența. Suntem încântați să putem oferi publicului nostru instrumentele necesare pentru a se implica prin Campionii Climei, cea mai ambițioasă campanie Cartoon Network de activare a copiilor din EMEA. Vrem să îi împuternicim să acționeze și să le transmitem mesajul că oricine poate deveni campion al climei. Fiecare acțiune, oricât de mică, are un impact pozitiv.”

Inițiativa este susținută de WWF, una dintre cele mai importante organizații independente de conservare din lume. Cartoon Network s-a asociat cu WWF pentru a oferi videoclipuri explicative simple și accesibile despre problemele din spatele știrilor legate de climă, în moduri pe care copiii le pot înțelege.

Kate Norgrove, director executiv Advocacy & Campaigns, WWF UK: „Copiii au o sete imensă de cunoaștere și sunt unii dintre cei mai pasionați avocați ai planetei noastre. La WWF, suntem inspirați continuu de tinerii noștri susținători și de entuziasmul lor de a afla despre lumea naturală și despre cum să o protejăm. În calitate de viitori gardieni ai planetei noastre, este important ca tinerii nu doar să aibă grijă de natură, ci și să înțeleagă problemele și soluțiile majore de mediu, motiv pentru care suntem încântați să facem echipă cu Cartoon Network în noua sa campanie de conștientizare a climei. Sperăm că va inspira mulți copii și familiile lor să devină Campionii Climei și să ia măsuri pozitive pentru unica noastră casă comună.”

Ca parte a campaniei, Cartoon Network a colaborat, de asemenea, cu echipa Digital Video de la CNN pentru a produce o serie de articole video cu tineri din regiunea EMEA care contribuie la schimbare, pentru a inspira Campionii Climei și a-i motiva și pe ceilalți să se implice. Scenariile scurte pun în evidență unele dintre inițiativele în care tinerii fani ai Cartoon Network sunt deja implicați la nivel de bază și arată cum fac diferența.

Cartoon Network Climate Champions se lansează astăzi în EMEA și va continua să fie o prioritate pentru Cartoon Network pe tot parcursul anului.
cartoonnetworkclimatechampions.com/ro-ro
Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T). Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.

Înfiinţată în anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: wwf.ro
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL