×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 03.06.2021 20:05:02

Teleste a lansat două noi echipamente de nod de rețea înaintea congresului cabliștilor din Germania ANGA 2021



București (MEDIA EXPPRES) / 3 iun 2021 / Teleste a anunțat lansarea a două noi noduri performante pentru a completa oferta companiei de dispozitive pentru rețele de cablu cu acces distribuit, AC9400 și DAN3 RPD, cu câteva zile înaintea congresului din 2021 al cabliștilor germani, cunoscut sub denumirea ANGA, care anul acesta are o extindere globală online prin ANGA COM DIGITAL, în perioada 8-10 iunie.

Dispozitivele de rețea au fost concepute pentru a permite o tranziție tehnologică lină pentru operatorii care avansează pe foaia de parcurs a serviciilor de generația următoare de bandă largă prin cablu.

DAN3 RPD: Nod inteligent și segmentabil pentru rețele "deep fiber" și MDU

DAN3 este un nodul Remote PHY compact, care este proiectat și optimizat pentru rețelele de fibră și mediile MDU. Respectând specificațiile CableLabs®, asigură interoperabilitatea între soluțiile de bază de la diferiți furnizori CCAP fără a necesita dezvoltare specializată sau actualizări de back-office.

DAN3 RPD acceptă capacitate în aval cu spectru complet de până la 1,2 GHz și are un singur segment în aval și două segmente în amonte. Acest lucru permite operatorilor să opereze nodul în modul 1x1 cu un modul RPD 1x2 instalat și să activeze modul 1x2 mai târziu, atunci când necesitățile de capacitate în amonte cresc. O schimbare a configurației între modurile 1x1 și 1x2 poate fi făcută de la distanță fără a vizita amplasamentul nodului.

DAN3 introduce un design elegant într-o carcasă compactă, făcându-l o soluție ideală pentru instalații în care performanțele ridicate și dimensiunile reduse sunt primordiale.

Nodul AC9400 Remote PHY Ready: Suport pentru actualizările viitoare de infrastructură

AC9400 este un nod inteligent, folosind tehnologia DOCSIS® 3.1, care acceptă upgrade-ul Remote PHY cu un capac RPD separat, care asigură interoperabilitatea cu diferite nuclee CCAP.

Tehnologia inovatoare este cunoscută de la nodurile optice lansate anterior de Teleste și a fost proiectată având în vedere flexibilitatea operațională și migrația tehnologiei către noi performanțe.

Cu AC9400, operatorii vor putea beneficia în prezent de capacități excelente pentru nodurile de fibră și pot trece în siguranță la soluții de acces distribuit atunci când va fi necesar. De asemenea, suprapunerea RF este posibilă pentru ambele direcții de semnal în operația RPD.

Nodul AC9400 poate fi echipat cu un modul transponder, care permite monitorizarea și controlul complet de la distanță a tuturor parametrilor nodului. Unitatea transponder măsoară nivelurile semnalului forward și return și permite funcția de aliniere automată în downstream și upstream. Acest lucru face ca nodul să se potrivească excelent pentru rețelele în care se dorește o funcționare rezilientă în viitor atât din punct de vedere al arhitecturii rețelei, cât și al calității serviciilor pentru abonați.

Teleste invită profesioniștii din industria de comunicații să afle mai multe despre soluțiile de acces distribuit la ANGA COM DIGITAL în perioada 8-10 iunie. Echipa companiei va fi disponibilă prin showroom-ul digital în timpul evenimentului. Pentru a vă conecta cu noi, înregistrați-vă la eveniment prin adresa de web https://angacom.de/en/visitors/tickets și intrați pe platforma digitală la adresa https://www.talque.com/app#/onboard/login?locale=EN_US .

Pentru mai multe informații desper produsele companiei poate fi contactat:
Mirkka Lamppu, Director de comunicare, Teleste Corporation, Tel. +358 2 2605 611, mirkka.lamppu@teleste.com.

Teleste este o companie finlandeză cu operațiuni la nivel global care oferă un portofoliu de produse și servicii integrate care face posibilă construirea și administrarea unei societăți mai bine conectate în rețea. Compania deservește transmisia de televiziune și comunicații în bandă largă, oferă rețele pentru siguranță în locurile publice și cumunicațiile din infrastructura publică stradală și mijloacele publice de transport.

În 2020, vânzările nete ale Teleste au ajuns la 145 milioane de euro, compania având 858 de angajați. Teleste este o companie listată la bursa Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe informații, accesați www.teleste.com și urmați @telestecorp pe Twitter.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL