×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.06.2021 13:16:51

„Xena: Prințesa războinică” se vede din iulie la TNT



București (MEDIA EXPRES) / 8 iun 2021 / Producția americană „Xena: Prințesa războinică” / „Xena: Warrior Princess”, cu Lucy Lawless în rolul principal, se alătură, din luna iulie, serialelor clasice difuzate de TNT.

Curajoasă prințesă războinică cu formidabile abilități de luptă, Xena are un trecut întunecat și se hotărăște să se dedice binelui. Împreună cu Gabrielle, pornește într-o călătorie prin lumea antică și luptă împotriva unor zei și dictatori nemiloși.

Aventurile fantastice ale Xenei pot fi umărite în fiecare zi, de luni până vineri, la prânz, la TNT.

„Xena: Prințesa războinică” a fost filmat în Noua Zeelandă și s-a lansat în 1995. Criticii l-au apreciat, la fel și publicul, serialul având o serioasă bază de fani. Despre Xena, văzută drept feministă, s-a spus că este un fenomen al culturii pop.

Serialul a fost creat de Robert Tapert, scenarist, regizor și producător, cu producătorii executivi R. J. Stewart, care a dezvoltat proiectul cu Tapert, și Sam Raimi.

Câștigător al unui trofeu Primetime Emmy (pentru compoziție muzicală - Joseph LoDuca) din șase nominalizări, serialul a fost difuzat până în 2001, având șase sezoane și 134 de episoade.

Din distribuție mai fac parte Renée O'Connor, Ted Raimi, Kevin Smith și Karl Urban.

Show-ul este un spin-off al serialului cvasi-mitologic „Hercules: The Legendary Journeys”, care este difuzat de asemenea de TNT de luni până vineri. Xena și-a întrecut predecesorul, din punct de vedere al popularității.

Din grila TNT fac parte și „Magnum PI” şi „A-Team”, unele dintre cele mai populare producţii de televiziune din toate timpurile.

Cele patru seriale întregesc programul filmelor de top din grila televiziunii ce au în prim-plan aventuri pământeşti şi supranaturale.

TNT https://www.tnt-tv.ro/ este o televiziune care difuzează la calitate HD filme apreciate şi seriale exclusive, originale, cum ar fi: „Ultima Navă”, „Un comportament adecvat”, „Căutări misterioase” şi „4 Blocks”. În plus, TNT oferă o selecție de filme realizate de regizori de top de la Warner Bros. și de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experiență variată și surprinzătoare de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT are o distribuție de peste 101 milioane de case în Statele Unite şi în alte milioane de case din 10 ţări din Europa. TNT este o companie WarnerMedia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL