Media Expres
×


Comunicaţii -- Data și ora publicării: 08.06.2021 18:52:08

Telekom Romania se laudă în scopuri de marketing că a vândut 10.000 de SMART TV STICK pe lună din iunie 2020București (MEDIA EXPRES) / 8 iun 2021 / Telekom Romania a difuzat la 8 iunie un comunicat de presă pentru vânzări prin care se laudă că a vâmdit 10.000 de SMART TV STICK-uri pe lună în perioada iunie 2020-mai 2021 - dispozitivul care permite transformarea televizoarelor în televizoare smart și vizionarea de conținut pe internet.

Informația face parte dintr-o campanie comercială care se adresează atât clienților rezidențiali interesați de servicii de telefonie mobilă, cât și celor care doresc internet instant la priză, alternative pentru a viziona conținut online pe televizorul obișnuit și serviciile de televiziune HBO și HBO GO.

Lansat anul trecut în luna iunie, în baza dorințelor românilor și ținând cont de faptul că în perioada pandemică aceștia petreceau, în medie, șapte ore pe zi în fața televizorului, potrivit măsurătorilor TV realizate de Kantar Media, serviciul Smart TV Stick este achiziționat de peste 10.000 de clienți noi în fiecare lună, pentru a-și transforma televizorul obișnuit într-unul smart.

Abonamentul costă 7,5 lei în prima lună și include acces la până la 74 de canale TV online relevante pentru români (știri, sport, muzică, filme), disponibile prin intermediul platformei Telekom TV și a dispozitivului Google Chromecast, care permite redea conținutul aplicațiilor de pe smartphone, direct pe ecranul televizorului.

Google Chromecast preia conținutul televiziunilor incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicațiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, și îl redă pe televizor, cu un singur click, prin funcția “cast”.

Pentru a-l utiliza, clienții au nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibră optică și un cont Google activ, necesar configurării inițiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicațiile de streaming preferate (ex: HBO GO, Telekom TV, Spotify). De asemenea, dispozitivul redă pe ecranul televizorului și fotografiile, clipurile video sau melodiile preferate de pe telefonul mobil.

Serviciile clasice de televiziune sunt vândute de Telekom în cadrul ofertei comerciale cu o reducere promoțională de 50% în primele 6 luni de contract și au HBO și HBO GO incluse timp de 12 luni.

„Puterea și relevanța promisiunii Telekom sunt dovedite de numărul mare de clienți care optează pentru produsele și serviciile companiei. Numărul clienților noi care aleg în fiecare lună serviciul Smart WiFi sau serviciul Smart TV Stick, dar și faptul că avem cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil încununează eforturile unei echipe care caută întotdeauna să inoveze, să cerceteze, pentru a aduce în această piață extrem de competitivă oferte cu beneficii reale, fără costuri ascunse, adaptate nevoilor actuale ale consumatorilor. Vom continua cu aceeași responsabilitate pentru clienții noștri, cărora vrem să le întrecem așteptările”, a declarat Andreas Elnser, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni și sunt valabile până la data de 30.09.2021, cu posibilitate de prelungire. Mai multe informații sunt disponibile pe www.telekom.ro.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL