×


ONG -- Data și ora publicării: 23.06.2021 15:20:23

ActiveWatch a anunțat dezbaterea “Mass-media între derivă și derizoriu” la 30 iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 23 iun 2021 / ActiveWatch organizează miercuri, 30 iunie, în Capitală, dezbaterea “Mass-media între derivă și derizoriu”, despre câteva dintre principalele fenomene care vulnerabilizează presa, după o perioadă lungă de uzură morală și profesională, potrivit unei invitații transmisă de organizatori pe adresa redacției.

Întâlnirea este programată de la ora 16.30 la Fabrica Club, str. 11 iunie, nr. 50 (fabrica-club.ro).

Evenimentul va fi deschis de Ionuț Codreanu (ActiveWatch), fiind urmat de o prezentare despre practica instanțelor în apărarea drepturilor nepatrimoniale prevăzute în Codul Civil susținută de Diana Hatneanu (avocat).

Pe agendă mai figurează ca subiecte depolitizarea amânată a TVR și SRR, subiectul fiind introdus de Liana Ganea (ActiveWatch) și "inaccesul" la informațiile de interes public, introducere în subiect: Ana Poenariu (Rise Project).

Întâlnirea-dezbatere face parte din proiectul „Strengthening Independent Media in Central Europe”, finanțat de National Endowment for Democracy și derulat în ultimul an de către Mérték Media Monitor (Ungaria), Memo98 (Slovacia), MediaForum (Republica Cehă) și ActiveWatch (Romania).

Proiectul a analizat politicile media din cele patru țări menționate, folosind aceeași metodologie pentru a analiza fenomenele din interiorul ecosistemului media, căutând răspunsuri la întrebări cum ar fi: cum se distribuie publicitatea de stat? cum funcționează serviciile publice de media? cât de dificil este pentru un jurnalist să obțină informații? există dovezi legat de tendențiozitatea autorităților de reglementare în mass-media?
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL