×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 30.06.2021 15:45:38

Teleste salută industria care intră în vacanța de vară dar prezintă și ultimele noutăți din tehnologia comunicațiilor și a securității



București (MEDIA EXPRES) / 30 iun 2021 / Buletinul electronic trimestrial cu informații despre securitate și comunicații video publicat de Teleste, Telescope 3/2021, include salutări de vară de la echipa Teleste, dar și articole despre securitatea în societatea digitală, o prezentare a soluțiilor furnizate pentru autostrăzile din Franța și o soluție pentru metroul automat din Marsilia.

Vara este deja prezentă și cu situația COVID-19 care se îmbunătățește treptat în multe țări mulțumită vaccinărilor, compania așteptăm cu nerăbdare să se reîntâlnească cu partenerii și clienții față în față.

Pe durata verii operațiunile Teleste continuă normal și toate birourile sunt deschise dacă este necesar ajutorul specialiștilor în echipamente pentru comunicații și securitate. Canalele rămân deschise prin reprezentanții Teleste sau trimițând solicitări de contact prin intermediul site-ului teleste.com.

Esa Harju, Teleste, arată în buletinul trimestrial faptul că în societatea digitală, siguranța este tot mai mult o problemă de încredere.

"În ultimii ani, încrederea a devenit un subiect important în managementul siguranței", afirmă Esa Harju pe blogul Teleste Hub. Întrucât societatea noastră digitală modernă oferă oportunități la care am fi putut visa doar cu câțiva ani în urmă, ea creează, de asemenea, amenințări și îngrijorări, mai ales atunci când vine vorba de noile tehnologii digitale capabile să adune, să combine și să stocheze cantități mari de date. Teleste Hub oferă o opțiune de dezvoltare a supravegherii video și a responsabilității corporative.

Buletinul digital prezintă pe scurt și camera de control APRR pentru siguranța rutieră, printr-un sistem de supraveghere video S-VMX care a fost implementat pentru a îmbunătăți siguranța rutieră și fluiditatea traficului în rețeaua de autostrăzi a Grupului APRR din Franța. Sistemul oferă APRR soluție eficientă și de viitor pentru monitorizarea și securizarea autostrăzilor, precum și o platformă pentru extindere la parcări și zone de odihnă. Pe site-ul web teleste.com au fost publicate mai multe detalii despre implementare și cum S-VMX îndeplinește cerințele operaționale ale clientului.

Buletinul trimestrial al Teleste se încheie cu prezentarea unei soluții pentru metroul automat din Marsilia, contractată pentru compania Alstom care deservește rețeaua de metrou din Marsilia, Franța.

Soluția a fost special concepută pentru suportul operațiunilor de metrou complet automatizate, fără conducători umani, care vor fi utilizate în metroul din Marsilia până la sfârșitul anului 2026. În plus față de conectivitatea fiabilă și în timp real între trenurile în mișcare și sistemul de comandă, soluția include integrarea cu alte sisteme terțe.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL