×


Radio -- Data și ora publicării: 13.07.2021 12:46:06

Radio Tanănana din București și-a pierdut dreptul de a emite după expirarea licenței la 11 iulie și nedepunerea dosarului de prelungireBucurești (MEDIA EXPRES) / 13 iul 2021 / Radio Tanănana din București care emite pe 92,7 Mhz și-a pierdut licența audiovizuală după expirarea licenței vechi la 11 iulie și după ce compania care-l deține, Videmarket SRL, nu a depus actele pentru prelungirea licenței.

Reprezentanta formală a companiei, jurista Iulia Ciobotaru, a explicat că acționarii sunt din mai multe jurisdicții din străinătate unul în Spania, unul în Honk Kong, unul în Insulele Virgine Britanice iar asociatul care deține 85% are sediul în Cipru și în contextul pandemic, actele necesare depunerii cererii de prelungire conform legislației din România nu au putut fi strânse la timp.

Șeful departamentului juridic al CNA a menționat că lipseau 4 acte la dosar printre care inclusiv cererea de prelungire care este un document ce se completează în România.

Reprezentanta Tanănana a spus că administratorul companiei, din Germania, a fost blocat cu o problemă de sănătate trei săptămâni în China.

Problema radioului este că mai deține cinci licențe la Hunedoara, Huși, Medgidia, Timișoara și Târgoviște care au grila aprobată pentru retransmisia integrală a programului de la București.

Reprezentanții Tanănana au cerut prelungirea termenului de depunere a dosarului de prelungire dar în urma discuțiilor din CNA a reieșit că legislația în vigoare împiedică discutarea dosarelor de prelungire după expirarea licențelor.

CNA a respins cererea și a acordat un termen de o săptămână pentru depunerea actelor pentru modificarea celoralte licențe rămase în sensul stabilirii sediului studiourilor de emisie din țară la București. Frecvența de 92,7 MHz din București va fi scoasă la concurs.

Tanănana se prezintă pe pagina de Facebook drept un radio cu un format Alternative Adult Contemporary de muzică și entertainment cu sediul în București.

Ședința a fost condusă de Cristina Pocora cu participarea în momentul deciziei pentru acest punct a tuturor membrilor CNA cu excepția lui Răsvan Popescu, Monica Gubernat și Orsolya Borsos.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL