×

Programe TV -- Data și ora publicării: 13.07.2021 16:01:16

Craig și Dumbrava revin în sezonul al treilea la Cartoon Network de luni 19 iulie



București (MEDIA EXPRES) / 13 iul 2021 / Craig, Kelsey și J.P. se vor întoarce cu noi întâmplări amuzante la Cartoon Network de luni, 19 iulie 2021, într-o serie de episoade numită „Vara aventurilor cu Craig și Dumbrava”, ce va include și premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

Cei mai tineri spectatori pot vedea din nou aventurile băiatului din familia Williams! Luni, 19 iulie, va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al seriei. Sezonul va începe cu un episod special care povestește despre ziua de naștere a tatălui lui Craig. Băiatul se gândește că tatăl merită un cadou special. Împreună cu un prieten, vor afla despre turneul care se desfășoară pe cealaltă parte a râului, unde ar putea câștiga premiul cel mare. Craig va dori să-l obțină, iar Kelsey și J.P.l îl vor ajuta.

Într-un alt episod, The Trading Tree va fi atacat de albine. Eroii vor descoperi că există o singură modalitate de a rezolva această situație: cooperarea! Vor numi un guvern autonom, care va crea un plan de acțiune.

Serialul urmărește întâmplările din viața lui Craig și a prietenilor lui, Kelsey și JP. Aceștia pornesc în aventuri pe un tărâm sălbatic numit Dumbrava – un loc plin de acțiune și povești uluitoare.

Maratonul „Vara aventurilor cu Craig și dumbrava” va fi difuzat zilnic începând de luni, 19 iulie la ora 11:25, până pe 15 august 2021. În cadrul maratonului va avea loc premiera celui de-al treilea sezon al serialului.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși.

Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inova tori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL