Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 14.07.2021 11:03:10

Un nou sezon al serialului fantasy „Avanpostul” începe la Diva în iulieBucurești (MEDIA EXPRES) / 14 iul 2021 / Diva a anunțat premiera sezonului al treilea al serialului „Avanpostul” (The Outpost) pentru sâmbătă, 17 iulie, de la ora 20:00.

Sezonul are 13 episoade și o readuce în atenția publicului pe Jessica Green, în rolul lui Talon, singura supraviețuitoare a clanului Blackbloods o rasă de oameni cu puteri supranaturale. În noul sezon ea este trădată de propriul neam și încearcă să îmbine propria moștenire și viața alături de prietenii ei, oamenii obișnuiți.

Pe măsură ce află mai multe despre moștenirea ei genetică, Talon trebuie să distingă adevărul de iluzii și să rezolve un mister din cultura sa. Noul sezon aduce noi personaje și provocări, chiar și o maladie misterioasă care pune stăpânire pe avanpost. Deasemena, noile episoade vor dezvălui dacă între Talon și Garrett poate exista mai mult decât camaraderie.

În cadrul unui interviu pe platourile de filmare, Jessica Green a declarat: ”Sunt fericită că acest sezon publicul va vedea o nouă față a lui Talon. Mereu a părut mai rece, dar acum este descoperită și o latură mai caldă a ei. Este diferită și desfășurarea acțiunii și povestea și scenele de luptă. Cele mai bune de până acum!”.

Filmările acestui sezon au avut loc în Serbia, în plină pandemie, și au avut parte chiar și de o întrerupere, fiind reluate în mai 2020. Actorii și echipa internațională de producție au fost testați zilnic, iar pe platouri au fost implementate toate protocoalele de siguranță.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL