×

Programe TV -- Data și ora publicării: 14.07.2021 11:31:44

Săptămâna „letală”, în august la televiziunea prin cablu și satelit TNT



București (MEDIA EXPRES) / 14 iul 2021 / Prima săptămână a lunii august stă, la TNT, sub semnul acțiunii cu actorii Mel Gibson și Danny Glover protagoniștii celor patru lungmetraje din seria „Armă mortală” / “Lethal Weapon”, care vor fi difuzate în perioada 2 - 8 august, în fiecare seară.

Regizate de regretatul Richard Donner, filmele prezintă, cu umor și numeroase cascadorii, rezolvarea unor cazuri importante - de la prinderea unor traficanți de droguri și a unor polițiști corupți la urmărirea unor diplomați și agenți străini care iau parte la activități ilegale.

Mel Gibson este Martin Riggs, un polițist nonconformist, care nu se teme de pericol. Danny Glover joacă rolul Roger Murtaugh, agent cu experiență, aproape pensionat, care urmează procedurile ca la carte.

În „Armă mortală” (1987), ei devin parteneri și se văd nevoiți să lase deoparte neînțelegerile pentru a putea prinde o bandă de traficanți de droguri.

Filmul, cu succes important la public, a fost nominalizat la categoria „cel mai bun sunet” a premiilor Oscar.

Pentru „Armă mortală 2” (1989), protagoniștilor li se alătură Joe Pesci. El joacă rolul unui martor cheie într-un proces împotriva unor mafioți. Riggs și Murtaugh trebuie să îl protejeze în timp ce sunt pe urmele unor diplimați sud-africani care se folosesc de imunitate pentru a se angaja în activități infracționale.

„Armă mortală 3” (1992) are în prim-plan polițiștii corupți. Cei doi parteneri urmăresc un fost ofițer LAPD care se folosește de cunoștințele despre procedurile poliției pentru a fura și vinde către bande locale arme și muniție confiscate.

Rene Russo își face acum debutul în serie, ea jucând rolul Lorna Cole, sergent și iubită a lui Riggs.

Crizele personale și vârsta își pun amprenta pe cei doi polițiști în al patrulea film din franciză, lansat în 1997. Ei se confruntă cu agenți chinezi periculoși care încearcă să își elibereze din închisoare foștii lideri și să îi readucă în țară. Distribuției se alătură, între alții, Chris Rock și Jet Li.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.
WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL