Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 16.07.2021 13:05:40

Emanuel Neagu și Emy Alupei sunt reprezentanții României în cel mai recent sezon al emisiunii “The Challenge: Spies, Lies and Allies” de pe MTV - premiera în România va avea loc pe 18 augustBucuresti (MEDIA EXPRES) / 16 iul 2021 / MTV a anunțat cel mai recent sezon al emisiunii “The Challenge: Spies, Lies and Allies”, care va avea premiera internațională pe 11 august, iar în România va fi difuzat din 18 august, de la ora 22.00, a anunțat GMP PR.

Pentru prima dată, reality show-ul va prezenta 17 protagoniști internaționali, alături de participanți din SUA, și va fi lansat la nivel global în rețelele internaționale MTV din peste 190 de țări în următoarele luni.

Emisiunea continuă să aducă un rating mare pentru MTV, media ultimului sezon Double Agents fiind de .94, transformându-l într-una dintre cele mai bine cotate ediții din ultimii 8 ani.

Reprezentanții României în cadrul The Challenge sunt Emanuel Neagu și artista Emy Alupei, concurenți ai reality-show-ului Survivor România.

The Challenge are 19 episoade pline de acțiune și reunește 34 de participanți din întreaga lume.

Desfășurată pe coasta mediteraneană a Croației, acțiunea are în plin plan un grup de agenți americani de elită, care își unesc forțele cu omologii lor internaționali, toți înarmați cu spirit competitiv. Cu o misiune în continuă schimbare, acești agenți vor fi testați atât mental, cât și fizic, pentru marele premiul de un milion de dolari, în acest nou capitol epic al The Challenge.

Simultan cu „Spies, Lies and Allies”, Podcastul Oficial al MTV Challenge va debuta cu noul său sezon joi, 12 august, prin intermediul rețelei iHeartPodcast.

Găzduit de Tori Deal și Aneesa Ferreira, emisiunea audio va recapitula fiecare episod din sezonul actual, retrăind drama celor mai mari alianțe, prietenii, și conflicte. Noile episoade de podcast-uri vor fi lansate în ziua următore difuzării emisiunilor și vor fi disponibile în aplicația iHeartRadio.

Trailerul emisiunii poate fi urmărit la adresa https://www.youtube.com/watch?v=8MuTP-NmamU.

Din distribuția emisiunii fac parte:
 ECHIPA VETERANS
Tori Deal - 6th Challenge
Instagram: @tori_deal Twitter: @tori_deal
Nany Gonzalez - 11th Challenge
Instagram: @nanycarmen

Aneesa Ferreira - 15th Challenge
Instagram: @aneesamtv Twitter: @AneesaMTV

Ashley Mitchell - 9th Challenge
Instagram: @mtvashleybrooke Twitter: @MTVASHLEYBROOKE

Kaycee Clark - 3rd Challenge
Instagram: @kcsince1987 Twitter: @ThatStudMuffin

Amanda Garcia - 6th Challenge
Instagram: @mtv_amanda Twitter: @MTV_AMANDAG

Big T - 4th Challenge
Instagram: @bigtfaz Twitter: @theogbig_t

Nelson Thomas - 8th Challenge
Instagram: @_nelsonthomas Twitter: @_nelsonthomas

Cory Wharton - 9th Challenge
Instagram: @corywharton_ig Twitter: @CoryWharton

Josh Martinez - 5th Challenge
Instagram: @josh_martinez_ Twitter: @JOSHMBB19

Kyle Christie - 7th Challenge
Instagram: @kylecgshore Twitter: @KyleCGShore

Fessy Shafaat - 3rd Challenge
Instagram: @fessyfitness Twitter: @fessyfitness

CT Tamburello - 19th Challenge
Instagram: @_famous4nothing Twitter: @TheOfficial_CT

Devin Walker - 6th Challenge
Instagram: @mtv_devin Twitter: @MTVDevinWalker

Nam Vo - 2nd Challenge
Instagram: @nam.vo.official Twitter: @NamVoOfficial1

ECHIPA ROOKIES
Michela Bradshaw - Survivor: Millennials vs. Gen X + Survivor: Game Changers
Instagram: @themichaelab Twitter: @themichaelab

Michele Fitzgerald - Survivor: Kaôh Rōng + Survivor: Winners at War
Instagram: @mich_fitz Twitter: @meeshfitz

Tacha Akide - Big Brother Nigeria
Instagram: @symply_tacha Twitter: @Symply_Tacha

Emy Alupei - Survivor: Romania
Instagram: @emyalupei

Berna Canbeldek - Survivor: Turkey
Instagram: @bernacanbeldekofficial

Priscilla Anyabu - Love Island US
Instagram: @priscillaanyabu_ Twitter: @PriscillaAnyabu

Tracy Candela - Love Island Germany
Instagram: @tracycandela_official

Bettina Buchanan - Paradise Hotel Sweden
Instagram: @bettinabuchanan

Esther Agunbiade - Big Brother Nigeria
Instagram: @esther_biade Twitter: @esther_biade

Lauren Coogan - Love Island US
Instagram: @laurencoogan Twitter: @LaurenCoogan

Corey Lay - 12 Dates of Christmas
Instagram: @coreylay Twitter: @CoreyLay

Jeremiah White - Love Island US
Instagram: @cortezwhite_

Tommy Sheenan - Survivor: Island of the Idols
Instagram: @thomasthetrain227 Twitter: @tommysheehan22

Gabo Szabo - Warsaw Shore + Celeb Get Me Out of Here Hungary
Instagram: @pumped_gabo

Hughie Maughan - Big Bro UK + Dancing with the Stars UK
Instagram: @hughiemaughanofficial Twitter: @hughie_maughan

Emmanuel Neagu - Survivor Romania
Instagram: @emanuel.neagu

Logan Sampedro - Survivor Spain
Instagram: @logansampedro

Kelz Dyke - Too Hot to Handle UK
Instagram: @kelechidyke Twitter: @kelechidyke

Renan Hellemans - EXOTB Double Dutch Belgium
Instagram: @renan.hellemans

“The Challenge” a fost creat pentru MTV de Bunim/Murray Productions. Julie Pizzi, Emer Harkin, Ryan Smith și Danny Wascou sunt Producători Executivi și James Rodriguez este Co-Executive Producer. Dan Caster este Producător Executiv, alături de Leanne Mucci în calitate de Co-Executive Producer pentru MTV.

MTV este un brand lider mondial pe piața de media pentru tineri în peste 180 de țări, ajungând în 450 de milioane de case, în aproape 25 de limbi pe toate platformele. Operațiunile MTV se desfășoară pe mai multe platforme și includ distribuția TV pe rețelele de cablu și mobil, organizarea de evenimente live, producția de filme și studiourile MTV. În afara Statelor Unite, MTV face parte din ViacomCBS Networks International, o divizie a ViacomCBS Inc. (Nasdaq: VIACA, VIAC).

Bunim/Murray Productions (BMP) a produs printre altele „The Real World” care s-a mutat recent pe Facebook după 32 de sezoane difuzate la MTV, a produs primul reality game show - “Road Rules” (MTV), în 1995, primul reality sitcom “The Simple Life” (E!), în 2003 și primul reality soap opera „Starting Over”, în 2003.

BMP produce în prezent „Keeping up with the Kardashians”, “Total Divas” și „Total Bellas”(E!), “The Challenge” (MTV), “Born This Way” (A&E), “Kim Kardashian West: The Justice Project” (Oxygen), “The Real World” și „Ball in the Family” (Facebook Watch), “Endless Summer”, “Stranded with Sam and Colby” (Snapchat), “Miz and Mrs.” (USA Network), “Family or Fiance” (OWN), “Crystal Maze” (Nickelodeon) și „Emily’s Wonder Lab” (Netflix). BMP a mai produs “They Call Us Monsters” (PBS), ”Valentine Road” (HBO), “Pedro” (MTV) și premiatul cu Emmy “Autism: The Musical” (HBO). Cu sediul în Glendale, California, compania a fost înființată în 1987 de Jonathan Murray și Mary-Ellis Bunim, incluși în Television Academy’s Hall of Fame din anul 2012. Compania face parte din Banijay Group din 2010.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL