×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.07.2021 15:15:42

Film Now transmite mai multe filme SF în a treia săptămână a lunii iulie



București (MEDIA EXPRES) / 16 iul 2021 / Film Now dedică a treia săptămână a lunii iulie pasionaților de producții SF seria filmelor fiind deschisă de „Limitless” / “Dincolo de limite”, programat luni, 19 iulie, de la ora 20:00.

Un scriitor cu o carieră ratată ia un medicament experimental, care îi oferă oportunitatea de a-și folosi creierul la potențial maxim. Problemele încep să apară de-abia atunci când ceea ce pastila îi oferă este atât de spectaculos încât protagonistul, Eddie (Bradley Cooper), vrea tot mai mult, devenind astfel dependent.

Dintr-un scriitor a cărui carieră era în declin, el devine un om de afaceri de succes, atrăgând atenția unui mogul al lumii financiare. Între timp, însă, efectele secundare ale medicamentului devin tot mai evidente.

Marți, 20 iulie, de la ora 18:15, Film Now difuzează „Green Lantern”/ “Green Lantern: Protectorul Universului”.

Mesagerii păcii și ai dreptății, soldații Green Lantern sunt Protectorii Universului, menținând ordinea intergalactică cu ajutorul unor inele care le acordă superputeri. Atunci când un nou inamic amenință să distrugă echilibrul universal, singura șansă o reprezintă cel mai nou recrut: un pământean, pe numele său Hal Jordan (Ryan Reynolds).

El este primul om ales vreodată să facă parte din Green Lantern, iar șansele nu sunt tocmai de partea lui. Dar dacă va reuși, va salva Pământul, Universul și va deveni unul dintre cei mai mari războinici ai acestei forțe de elită.

„Pokémon: Detective Pikachu” / “Pokémon: Detectiv Pikachu” se vede la Film Now sâmbătă, 24 iulie, de la ora 20:00.

Atunci când cunoscutul detectiv Harry Goodman dispare misterios, fiul său, Tim, vrea să afle ce s-a întâmplat. Acestuia îi vine în ajutor fostul partener Pokémon al lui Harry, detectivul Pikachu, adorabil și foarte competent. Cum Tim este singurul om care poate vorbi cu Pikachu, cei doi își unesc forțele pentru a dezlega misterul.

Cu încasări de aproape 500 de milioane de dolari la debut în întreaga lume, producția adaugă o nouă aventură de familie la predilecția mondială care s-a creat în jurul conceptului Pokémon.

Producțiile SF ale lunii iulie, dar și multe alte filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume, sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună.

Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS care mai deține Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Digi 4K, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL